Blog

"Mikor gyökerére csaptam a szívemre nőtt fáknak..."

Csögyal Namkhai Norbu példája a mérhetetlen bölcsességnek, kedvességnek, világosságnak és a hajthatatlan szabad szellemnek. A víziója úttörő volt a maga nemében: kezdetektől arra tanított minket világosan és közérthetően, hogy a belső fejlődés útja az egyéni felelősségvállalás ösvénye.

Az Action For Happiness csapata októberi boldogságnaptárával arra bíztat téged, hogy légy optimista realista és találj új célokat. Mi ebben a hónapban is  lefordítottuk a BuddhaFM hallgatóinak.

Most légy igazán bizakodó és összpontosíts arra, ami igazán lényeges!

Megalakult az idős buddhistákat támogató alapítvány. Az ünnepi alkalmon elhangzott értékes beszédeket hamarosan meghallgathatják a BuddhaFM rádió műsorában. Az alapítványt két bejegyzett buddhista egyház A Tan Kapuja Buddhista Egyház és a Buddhista Misszió, Magyarországi Árya Maitreya Mandala Egyházközösség hozta létre. Az alapítvány elnöke A Tan Kapuja Buddhista Főiskola egykori rektora, A Tan Kapuja Buddhista Egyház volt igazgatója, Farkas Pál.

A Hopp Múzeum, a Mika Tivadar Mulató és a Budapest Bollywood az ISTEN|NŐ. A Déví-kultusz és a hagyományos női szerepek Indiában című, a hindú művészet egy-egy kiemelt témáját bemutató kiállításhoz kapcsolódva Bollywood party-val kedveskedik azoknak, akik szeretnének egy hatalmasat mulatni – nem szokványos környezetben/díszletekkel.