Esemény

Három nagy buddhista közösség vezetőjének, ill. tanítójának nyilvános beszélgetése a BuddhaFM szervezésében

Magyarság és buddhizmus

címmel

Pressing Lajos, Csöpel Láma, Mireisz László

 

 

Moderátor:

Cser Zoltán

Október 6. péntek 19:00-21:00

Helyszín: Aranytíz (1051 Budapest, Arany János utca 10.)

Különleges, ünnepi alkalom, ha három nagy múltra visszatekintő buddhista közösség karizmatikus vezetője, ill. tanítója egy közös beszélgetésre hívja a BuddhaFM hallgatóit.
A téma, ami mindhármukat régóta és nagyon mélyen foglalkoztatja, hogy hogyan találkozik a magyar hit- és gondolatvilág a buddhizmussal.

Mireisz László Agniszama, A Tan Kapuja Buddhista Egyház elnöke, a Magyar vallás című könyv szerzője.

Csöpel láma, a Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség vezetője, a Titkos tanítások a magyar népmesékben és a meséket, elmélkedéseket tartalmazó Igazmondó tükör című könyv szerzője.

Lilávadzsra Pressing Lajos, a Magyarországi Árya Maitreya Mandala Egyházközösség tanítója, Az égig érő fa, és Az élet vize – szellemi tanítások a magyar népmesékben I-II. című könyv szerzője.

Cser Zoltán, A Tan Kapuja Buddhista Egyház igazgatója a beszélgetés moderátora.

Azoknak ajánljuk a BuddhaFM estet, akiket érdekel a buddhizmus és a magyarság kapcsolata, a magyarság identitása, gondolatvilága, egykori vallása, a magyarság szelleme a népmesékben… és még sok minden más titokra derülhet fény!

Köszönjük és örömmel vesszük, ha megmutatkoznak a rádió hallgatói teljes valójukban és reméljük, hogy kincsekkel megrakodva térhetnek haza!

Aranytíz Kultúrház

Tolnai terem / Budapest, V.ker. Arany János u. 10. III. em.
Ajtónyitás, helyfoglalás: 18.30
Kezdés: 19:00 
Esemény vége: 21:00

Jelezd, ha szeretnél jelen lenni ezen az estén!

 

A regisztráció nem kötelező, e nélkül is jöhettek, de regisztráció nélkül csak akkor tudsz bejönni, ha marad hely. Nekünk azért lenne fontos, hogy regisztrálj, mert nem szeretnénk, ha bárki is lemaradna, így ha többen jelentkeznek, nagyobb termet bérelünk. Tehát ha regisztrálsz, foglaljuk a helyed és e-mailt küldünk, ha változna a helyszín.

A regisztráció nem kerül semmibe és biztosítja a helyed. A részletekről e-mailt küldünk!


Adomány a helyszínen

A buddhizmus az elmúlt 2500 évben az adomány – DÁNA – által tudott fennmaradni. Ezen az esten is adományt adunk a helyszínen. Az adomány összege a terembérlést, az előadók és a moderátor szerény tiszteletdíját tartalmazza, illetve a BuddhaFM rádió fennmaradására és további működésére fordítjuk.

Az adomány javasolt összege 2500 Ft.

Ha nem vagy olyan helyzetben, hogy ezt az összeget kifizethesd, akkor annyit adományozz, amennyit tudsz. Lehet, hogy semmit sem tudsz adni, de akkor is bejöhetsz. Ha tehetősebb vagy és többet adományozol, azt a költségekre fordítjuk, a rádió fejlesztésére és egy eljövendő BuddhaFM fesztivál szervezésére.

 

A Tan fénye áradjon szét a világban!

A Tolnai terem betelt, a regisztráció mégis érvényes és hasznos, hiszen a várólistára fel tudunk venni. Megkértük a korábban regisztrált jelentkezőket, hogy írjanak, ha mégsem tudnak jönni, ezzel felszabadítva számodra a helyet. Amennyiben olyan méretű lesz a túljelentkezés, hogy nagyobb termet tudunk bérelni, arról is értesíteni fogunk.