Főoldal > Ácsán Dzsajaszáró újévi áldása

Ácsán Dzsajaszáró újévi áldása

Mindenekelőtt szeretnék boldog új évet kívánni mindenkinek!

Az új év tele lesz koccanásokkal, hullámhegyekkel és völgyekkel, nehézségekkel és meglepetésekkel, dolgokkal, amik jobbak, mint amilyennek gondolnád őket, és olyanokkal, amik rosszabbak. Rosszabbak, mint amilyennek gondoltad volna őket. De bármilyenek is legyenek majd, nem olyanok lesznek, mint amilyennek épp most elképzeled. Mégis, szeretném felajánlani az áldásaimat és a legjobb kívánságaimat, hogy legyen ereje az éberségednek, a bölcsességednek és hogy legyél kedves és együttérző, hogy képes legyél a legtöbbet kihozni ebből az új évből.

 

 

Buddhistaként, gyakorlásunk nyersanyagaként tekintünk arra a tapasztalatra, hogy nem vagyunk áldozatok. A múltunk nem korlátoz minket. Semmi rajtunk kívüli nem korlátoz minket. Megvan a képességünk arra, hogy belső szabadságra leljünk a Buddha tanításait követve. Úgyhogy most szeretném azt kívánni mindannyiótoknak, hogy találjatok némi békét és örömöt az életetekben az eljövendő évben és ássátok magatokat még mélyebbre a Buddha mélységes tanításaiba, hogy leljetek igazi menedékre az életetekben, és találjátok meg annak eszközét, hogy beteljesíthessétek ennek az emberi születésnek az alapvető célját, ami az összes szenvedés alóli megszabadulás megvalósítása.

Ácsán Dzsajaszáró

FB bejegyzés videóval

Kapcsolódó

Hírek

Metta meditációs elvonulás Magyarországon

METTA MEDITÁCIÓS ELVONULÁS MAGYARORSZÁGON 2024. június 13-16. Angol nyelven, magyar tolmácsolással „A gyűlölet soha nem ér véget gyűlölettel. A gyűlöletet egyedül a szeretet győzheti le.

Hírek

Buddhista béketábor Ugandában

Március végén-április elején egy főleg gyerekeknek szóló, egyhetes béketábort szervezett az Ugandai Buddhista Központ (Uganda Buddhist Center – UBC) a tiszteletreméltó Bhanté Ószádha és a