Főoldal > Sütés-főzés tibeti módra – Czugéber Krisztina, a Tibeti hétvége az Őrségben társszervezője
- Műsorajánló
Tibeti gasztronómiáról, a sütés-főzés buddhista vonatkozásairól, egy őrségben rendezett ázsiai fesztiválról és a momo készítés közösségépítő hatásáról is beszélgetünk Czugéber Krisztinával.
Krisztina receptjeit, gasztronómiai bejegyzéseit megtalálod a közösségi oldalain:
https://www.facebook.com/piemeup
https://www.facebook.com/innerbaker
https://www.instagram.com/c.z.u.g.i
Riporter: Lapat Dániel (2022)
A Tibeti hétvége az őrségben másik szervezőjével, Csuday Dórával is készítettünk már interjút, itt találjátok
BuddhaFM – Adásban a Tan!
A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

A Tan Kapuján járt vendégségben egy théraváda szerzetes Srí Lankáról, a Tiszteletreméltó Udugama Swarnajyoti. Alkalmunk nyílt beszélgetni vele, amikor a BuddhaFM rádió stúdiójába is ellátogatott.

„Az eddigi beszélgetéseink során rengeteget emlegettük az ‘üresség’ fogalmát. A múltkor is a lét három alapvető jellemzőiről beszéltünk, ugye az állandótlanság, éntelenség, szenvedésteliség. …ezeket a

A BuddhaFM rádió novellapályázatot írt ki 2025-ben, melynek címe: Szakadékok és hidak – az összetartozás ereje. A pályázat leírását itt találják. A pályázat eredményének kihirdetésére