Főoldal > A Dalai Láma gratulációja Emmanuel Macronnak

A Dalai Láma gratulációja Emmanuel Macronnak

Őszentsége a Dalai Láma levélben gratulált Emmanuel Macronnak, Franciaország elnökének vasárnapi újraválasztása alkalmából.

A francia elnök és a Dalai Láma 2016-ban – dalailama.com

“A tibeti nép nagy szerencséje, hogy magáénak tudhatja a francia nép és vezetői barátságát és támogatását ősi buddhista kultúránk védelmére és megőrzésére irányuló törekvéseinkben, ami a béke, az erőszakmentesség (ahimszá) és az együttérzés (karuná) kultúrája, és amely az egész világ hasznára válhat. Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy minden tibeti nevében még egyszer kifejezzem hálámat. 

Sok sikert kívánok Önnek az Ön előtt álló kihívások megoldásához, a francia nép elvárásainak és törekvéseinek megvalósításához, valamint egy békésebb és harmonikusabb világhoz való hozzájáruláshoz.” 

Forrás – Őszentsége a Dalai Láma hivatalos honlapja

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

Kapcsolódó

Hírek

Online kurzus a tudat természetéről

“Illuminating the Mind” címmel tart online kurzust a The Wisdom Academy és a Mind and Life Institute október 27. és december 15-e között. “A tudat

Műsorajánló

Ácsán Dzsajaszáró: Áramló nyugalom

Ácsán Dzsajaszáró az általa 20 éven át írt könyvről, Ácsán Cshá hivatalos életrajzáról mesél Fordította: Balogi Virág, elmondta: Kövesdi László Tiszteletreméltó Ácsán Cshá (Phrá Bódhijána