Főoldal > A Dalai Láma gratulációja III. Károly királynak

A Dalai Láma gratulációja III. Károly királynak

Őszentsége a XIV. Dalai Láma levélben gratulált III. Károly királynak koronázása alkalmából.

“Éljen soká felséged, és éljenek boldogságban és jólétben az Egyesült Királyság népei!

Mivel sok éven át élvezhettem az Ön barátságát, biztos vagyok abban, hogy továbbra is kedvesen és szeretettel fogja ellátni a mások szolgálatának szentelt felelőségteljes munkáját. 

Ma a nemzetközi közösség nehéz, kihívásokkal teli időket él át. Hiszem, hogy együttes erőfeszítéseket kell tennünk azért, hogy egy könyörületesebb, békésebb világot teremtsünk, olyan problémákat oldva meg, mint a gazdagok és a szegények közötti szakadék enyhítése, egyedüli otthonunk, a Föld a természeti környezetének védelme, valamint az emberiség egységének a szellemének a megteremtése.

Sok sikert kívánok Önnek az Ön előtt álló kihívások és lehetőségek teljesítéséhez, a brit nép reményeinek és elvárásainak a beteljesítése érdekében, valamint egy sokkal békésebb és erőszakmentesebb világ megteremtésében való közreműködéséhez.”

 

Forrás – Őszentsége hivatalos honlapja

A kiemelt képen Őszentsége és Károly herceg találkozója 2012-ben, Londonban.

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

 

Kapcsolódó