Főoldal > A Dalai Láma online tanítása szeptemberben

A Dalai Láma online tanítása szeptemberben

Élő webcast tanítást ad Őszentsége, a Dalai Láma szeptember 5-6-án dharamszalai fő tibeti templomából, Csandrakírti “Belépés a középútra” (Madhjamakávatára) című műve, illetve a hozzá írott kommentár (Madhjamakávatára Bhásjam) kapcsán.

A tanítást délkelet-ázsiai híveinek kérésére adja, de online elérhető lesz bárki számára. 

Az esemény indiai idő szerint (IST) 8 órakor kezdődik mindkét nap és másfél óra hosszú. Ez középeurópai idő szerint meglehetősen korai időpont, hajnali 4:30, úgyhogy koránkelők előnyben. A közvetítés az alábbi képre kattintva lesz elérhető:

Aki lemaradna az élő közvetítésről, természetesen később visszanézheti a tanítást Őszentsége YouTube csatornáján

A tanítást Őszentsége angol nyelven fogja adni, de számos más nyelvre is lesz szinkronfeliratos fordítás, magyarra sajnos nem.

Csandrakírti műve, a Belépés a középútra, letölthető angol nyelven, mint ahogy a hozzá írott Kommentár is

 

Forrás – Őszentsége hivatalos honlapja

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó

Műsorajánló

A Tan Kapuján túl – Beszélgetés Láng Balázzsal

„Idealista és realista konfliktust hordozok magamban, amely egyrészről mindig az égbe szeretett volna emelkedni a szabadság megtapasztalása érdekében, másrészről mindig elmerült a fizikai világ-működés, a