Főoldal > Bhután-kiállítás Budapesten

Bhután-kiállítás Budapesten

2017. december 5-től 2018. február végéig látogatható az első Bhután Kiállítás a budapesti Zászlómúzeumban. A különleges kiállítás –többek között– egyedi fényképek, nemzeti viselet, népművészeti tárgyak, népzene, kegytárgyak, buddhista tekercsképek, hagyományos bambusz íjjak, zászlók segítségével mutatja be a Bhutáni Királyságot.

A kiállítást Bhután brüsszeli nagykövete nyitja meg és hétfő kivételével minden hétköznap 11 és 17 óra között szabadon látogatható. Ettől eltérő időpontokban illetve nagyobb csoportok részére előzetes bejelentkezés szükséges a 30 202 75 29-es telefonszámon.

December 5-én 18 órától a kiállítás helyszínén Valcsicsák Zoltán, MBBT elnök, diavetítéses előadást tart „Mi a bhutáni boldogság titka?” címmel. Az előadás előtt 17 órától az érdeklődőknek kedvezményes könyvvásár és tárlatvezetés! A belépő csak 500 Ft. További részletek ITT.


Forrás: Magyar Bhutáni Baráti Társaság
Készítette: Harlam Bálint

Kapcsolódó

Hírek

Egyszázalék – 2024

A Tan Kapuja Buddhista Egyház technikai száma 0255 – Köszönjük szépen, ha adója egy százalékával fenntartónkat támogatja! Az állampolgárok az idei évben is felajánlhatták személyi