Főoldal > Búcsúzunk

Búcsúzunk

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin

Elhunyt Skuczi László, a Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára.

Skuczi László a Ráday Pál Gimnázium és a Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára volt, tanított többek között történelmet, vallástörténetet, aikidót, japán nyelvet és néptáncot. A japán kultúra gyerekkori szerelme volt, többször járt Japánban, de Tibetet, Nepált, Bhutánt és Thaiföldet is beutazta. Kalandjai nyomán született a Buddha Tenyerén című könyve. A hazai aikido-történelem és a Magyarországi Kobayashi Dojok Egyesületének meghatározó alakja volt.

Kollégája, Dr. Szabó Balázs így méltatja: “Laci ott volt mindig, mindenhol, a banketteken táncolt, Japánban idegenvezetett, hozzátartozott a tájképhez. […] a szerénysége, elkötelezettsége minden tiszteletet megérdemelt, sohasem tolta magát előtérbe de mindig ott volt, segített, számítani lehetett rá.”

Skuczi László 55 éves korában távozott közülünk. Búcsúztatása május 20-án, 11.15-kor lesz az Újköztemető szóróparcellájában.

Kapcsolódó

Műsorajánló

Ácsán Dzsajaszáró – Csendes áramlat 4. rész

Hallgatóink már jól ismerhetik a rádióból Ácsán Dzsajaszárót, a tiszteletreméltó Ácsán Cshá mester átadási vonalának egyik kiemelkedő mesterét. Csendes áramlat című tanítóbeszéd sorozatának 4. része