Főoldal > Csö tanítás Choekhortshang Rinpocsétől

Csö tanítás Choekhortshang Rinpocsétől

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin

Nagy örömmel adunk hírt róla, hogy Choekhortshang Rinpocse elfogadta meghívásunkat és 2022. május 6-8-án személyesen is ellátogat hozzánk és Csö tanítást ad Budapesten, amelyre szeretettel várunk mindenkit.

A gyakorlatról röviden:

A Csö (tib.:gchod) szó jelentése: elvágni, levágni. A Csö ősi gyakorlata megtanít minket arra, hogyan használjuk fel a legmegfelelőbb módon félelmeinket, hogyan alakítsuk át a félelmet előnyös eszközzé, vagyis a nagylelkűség gyakorlására.
A Csö szertartásos gyakorlat, mellyel képesek vagyunk meghaladni a testünkhöz és az egónkhoz kapcsolódó ragaszkodásunkat, olyan módon, hogy mindent, ami vagyunk együttérzéssel felajánljuk a többi lénynek. A bön hagyomány Csö gyakorlatában a szellemlények félelmetes provokációjáról azt tartják, hogy az nem más, mint saját belső félelmünk és ragaszkodásunk megnyilvánulása.

A gyakorlás végezhető otthonunkban, a párnánkon, vagy akár elvonulásként is. A negatív erők átvágásával átalakítjuk a belső és külső világunkat, meggyógyítjuk magunkat, és megnyitjuk magunkat teljes kreatív lehetőségeinknek és a jelenlétnek.

A tanítás után a résztvevőknek lehetőségük lesz menedéket is venni Rinpocsétől.

A tanítás helyszíne:
Budapest, Dayka Gábor u. 3, 1118 Rubin Hotel – Sirály terem
Megközelítés

Az elvonuláshoz személyesen és online is lehet csatlakozni. Bátorítunk mindenkit a személyes részvételre, a helyszín választásánál és berendezésénél figyelembe vesszük a korábbi járványügyi ajánlásokat. Elegendő tér áll rendelkezésre, így 1,5 méteres távolság betartása lehetséges lesz a székek és ülőhelyek között.

További információk

Kapcsolódó

Hírek

Találkozás Ácsán Dzsajaszáróval

A BuddhaFM rádió meghívást kapott Ácsán Dzsajaszárótól egy baráti beszélgetésre a Bécs-i Thai nagykövetségre. A nagykövetség gyönyörű kertjében beszélgethettünk a mesterrel több, mint két órán

Hírek

Szerzetesnők avatása Bhutánban

Június 21-én, a nyári napforduló napján, Őszentsége Dzsé Khenpó a legmagasabb rangú bhutáni vallási vezető 144 gelongmát, azaz szerzetesnőt részesített teljes felavatásban.  A hírt a