Főoldal > Gambhíró Bhikkhu ismét Magyarországon

Gambhíró Bhikkhu ismét Magyarországon

Idén is haztalátogat Gambhíró Bhikkhu, portugáliában élő théraváda rangidős szerzetes, a Buddha Ujja honlap megalkotója és főszerkesztője. 

A Dhamma találkozó június 24-én szombaton lesz Sopronban 17:30-as, illetve június 25-én 8:30-as kezdettel a Tusita Buddhista Meditációs Központban.

Június 25-én, vasárnap délután a tanító átlátogat Győrbe, itt a Mandala Teaház Kaméleon termében ad tanítást, illetve lehet vele beszélgetni. 

Mindhárom eseményre ingyenes a részvétel, viszont a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztráció javasolt:

Théraváda Buddhista Közösség Sopron

Győri Théraváda Buddhista Közösség

Gambhíró Bhikkhu a szerzője a „Szótlan Vizsgálat – bevezető a buddhista meditációba és szemléletbe” ami ingyenesen letölthető a Buddha Ujja oldaláról, illetve hangoskönyv formában, Kövesdi László felolvasásában a Buddha FM archívumában.

 

Forrás – Buddha Ujja

Facebook/Théraváda Buddhista Közösség Sopron

Facebook/Győri Théraváda Buddhista Közösség

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó

Hírek

Küldd el jókívánságaidat a Dalai Lámának!

Tegnap, július 6-án volt Őszentsége, a Dalai Láma 89. születésnapja. Ebből az alkalomból egy videóüzenetben üdvözölte a Tibetben, valamint a száműzetésben élő tibetieket éppúgy, mint