Főoldal > Hosszú élet imaszertartás Őszentségéért, a Dalai lámáért – élő webcast esemény

Hosszú élet imaszertartás Őszentségéért, a Dalai lámáért – élő webcast esemény

Élő internetes közvetítést tartanak október 25-én, amelyen hosszú élet szertartást ajánlanak fel Őszentségének, a Dalai Lámának. Az eseményt a Buddhista Dialektika Intézet, a Szera Dzse Hardong Khangtsen, a Tibeti Kereskedelmi Kamara és a Lha Ngam Phun sum diákjai, munkatársai és volt diákjai szervezik.

Ugyan Őszentsége egészségi állapota miatt a közeljövőre tervezett utazásait le kellett hogy mondja, az imaszertartáson részt vesz.

A közvetítés követhető lesz tibeti, kínai, vietnámi, orosz, német, mongol, hindi, koreai valamint spanyol nyelven is. 

Az esemény október 25-én, magyar idő szerint meglehetősen korán, hajnali 4:30-kor kezdődik Őszentsége YouTube csatornáján:

Forrás – Őszentsége a Dalai Láma hivatalos honlapja

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó

Műsorajánló

Művészek és a buddhizmus – Beszélgetés Burns Katalinnal

Művészek és a buddhizmus sorozatunkban ezúttal Burns Katalin íróval, zenésszel beszélgettünk az indiai bhaul fakírok zenéjéről, alkotásról, szakrális zenéről. Burns Katalin magyar népzenei gyökereitől indult