Főoldal > Loszár ünnepség Zalaszántón, a Béke Sztúpánál

Loszár ünnepség Zalaszántón, a Béke Sztúpánál

2023. február 25-én, szombaton Loszárt, azaz a tibeti újév ünnepséget tartanak Zalaszántón a Béke Sztúpánál. Az esemény szervezője a Magyarországi Drikung Kagyü Buddhista Egyház, a szertartást az Egyház Zalaszántón élő rezidens lámái, a Tiszteletreméltó Drupon Konchok Lhundup és a Tiszteletreméltó Drupon Konchok Jigmet vezetik.

A rendezvény ingyenes és még regisztrációhoz sem kötött, de adományokat, elsősorban ételfelajánlást szívesen fogadnak. Az esemény délelőtt 11-órakor kezdődik, a helyszín a Zalaszántói Béke Sztúpa 8353 Zalaszántó, Világosvár 13.

Forrás – A Béke Sztúpa és a Drikung Kagyü Egyház hivatalos oldala

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

 

 

Kapcsolódó

Műsorajánló

Művészek és a buddhizmus – Beszélgetés Burns Katalinnal

Művészek és a buddhizmus sorozatunkban ezúttal Burns Katalin íróval, zenésszel beszélgettünk az indiai bhaul fakírok zenéjéről, alkotásról, szakrális zenéről. Burns Katalin magyar népzenei gyökereitől indult