Főoldal > “Nahát, kérem! Ezt hitték vóna?” Laár András kiállítás a Pizzicában

„Nahát, kérem! Ezt hitték vóna?” Laár András kiállítás a Pizzicában

Hát nem hittük vóna, de nem is nagyon csodálkozunk!” azon, hogy a népszerű zenész, énekes, dalszerző, előadóművész, Karinthy-gyűrűs humorista és buddhista tanító egy még újabb oldaláról mutatkozik be.

November 8-án, kedden, nyílik meg ugyanis Laár András festményeit bemutató kiállítás a Nagymező utcában található pizzériában, a Pizzicában Nahát, kérem! Ezt hitték vóna?” címmel.

A helyszín, egy igazi római pizzázó, nem a nagy falfelületről híres, de a helyet üzemeltető olasz testvérpár Enrico és Paolo di Bartolomeo eddig is szívesen bocsátotta rendelkezése azokat kortárs képzőművészek számára. 

A kiállítás megnyitója november 8-án, kedden, 18:30-kor kezdődik, cím: Pizzica, VI. ker. Nagymező utca 21.

 

Kellemes szórakozást és jó étvágyat!

 

Forrás – Facebook/events

Facebook/Pizzica

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó

Műsorajánló

Életút interjú Pető Tóth Károly költővel

Életút interjú Pető Tóth Károly költővel arról, hogy miként lesz valaki költő egy költőtárs javaslatára vagy koan író egy zen koan olvasásától. Beleshetünk kissé az

Hírek

Újra gesemákat avattak Bódhgajában

December 4-én, hétfőn avatták fel szerzetesnők egy új csoportját gesemává az indiai Bódhgajában. A csoport hét szerzetesnőből állt, akik így megkapták a tibeti gelug hagyományvonal