Főoldal > “Nahát, kérem! Ezt hitték vóna?” Laár András kiállítás a Pizzicában

„Nahát, kérem! Ezt hitték vóna?” Laár András kiállítás a Pizzicában

Hát nem hittük vóna, de nem is nagyon csodálkozunk!” azon, hogy a népszerű zenész, énekes, dalszerző, előadóművész, Karinthy-gyűrűs humorista és buddhista tanító egy még újabb oldaláról mutatkozik be.

November 8-án, kedden, nyílik meg ugyanis Laár András festményeit bemutató kiállítás a Nagymező utcában található pizzériában, a Pizzicában Nahát, kérem! Ezt hitték vóna?” címmel.

A helyszín, egy igazi római pizzázó, nem a nagy falfelületről híres, de a helyet üzemeltető olasz testvérpár Enrico és Paolo di Bartolomeo eddig is szívesen bocsátotta rendelkezése azokat kortárs képzőművészek számára. 

A kiállítás megnyitója november 8-án, kedden, 18:30-kor kezdődik, cím: Pizzica, VI. ker. Nagymező utca 21.

 

Kellemes szórakozást és jó étvágyat!

 

Forrás – Facebook/events

Facebook/Pizzica

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó

Műsorajánló

Beszélgetés Dr. Pressing Lajossal a non-dualizmusról

Beszélgetés Dr. Pressing Lajos Lílávadzsrával a non-dualizmusról Riporter: Bende Zsuzsanna (2024) Dakiniland – Pressing Lajos honlapja A buddhista misszió honlapja Az adás időpontja: 2024. május