Főoldal > Programajánló: Buddhafeszt

Programajánló: Buddhafeszt

BUDDHAFESZT

Sikonda Erdei Ifjúsági Tábor 08.11. – 08.13.

A Víz Nyúl évének egyik fontos feladata lesz a befelé nézés, az önmagunkba pillantás. Ezt a célt szolgálják az elvonulások, ahol a gyakorlatok révén megtapasztalhatjuk a tudatunk természetét. A gyakorlásban három tényező, az öröm, a világosság és a tudat teressége kiemelt.

A Tan Kapuja Buddhista Egyház és Főiskola a fentiek jegyében fesztivált rendez Sikondán, a Buddhafesztet, ahol a a résztvevők a buddhizmus sokrétű gyakorlatait ismerhetik meg, ülő és mozgásgyakorlatok keretein belül.

A programban a nagy iskolák, a théraváda, Zen és a tibeti buddhizmus meditációs módszerei, szertartások, tanítások, buddhista jógák, mozgásművészetek, táncok szerepelnek, de nem szerzetesi szigort követve, hanem a könnyedség jegyében úgy, hogy azok is értsék, azok is kipróbálhassák őket, akik még sosem találkoztak a Tannal. A napi programot úgy alakítjuk, mintha egy elvonuláson lennénk, azaz reggeli, déli, délutáni gyakorlatok lesznek, este pedig zenei programok zárják a napot.

Bővebb információ – Jegyvásárlás

 

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

 

Kapcsolódó

Hírek

Küldd el jókívánságaidat a Dalai Lámának!

Tegnap, július 6-án volt Őszentsége, a Dalai Láma 89. születésnapja. Ebből az alkalomból egy videóüzenetben üdvözölte a Tibetben, valamint a száműzetésben élő tibetieket éppúgy, mint