Főoldal > Tenzin Wangyal Rinpocse Budapesten

Tenzin Wangyal Rinpocse Budapesten

“Az 5 elem gyógyító gyakorlata” címmel tart elvonulást Budapesten, a Bara Hotelben, Geshe Tenzin Wangyal Ripocse szeptember 2-4-e között. Az eseményt a Ligmincha Magyarország szervezi. Az alábbiakban az ő hivatalos honlapjukról idézünk:

A tanításról

Kapcsolódás a szakrális elemek gyógyító erejéhez.

Az ősi tibeti spirituális hagyományok szerint bolygónk élő és szent. Az öt természeti elem – a föld, a víz, a tűz, a levegő és a tér – az élő világmindenség alapvető részeinek tekinthetők. Úgy tartják, hogy minden tapasztalatunk, a fizikai testünk érzeteitől kezdve az érzelmekig, vagy akár a gyorsan megjelenő majd eltűnő gondolatainkig, ennek az öt elemnek a kölcsönhatásából áll.

A hétvégi tanítás során megtanuljuk, hogyan kapcsolódhatunk a külső környezetünkben lévő elemek szakrális elemeihez és szellemeihez, valamint az elemek benső dimenziójához a testünkben lévő energián keresztül, és végül az elemek legbensőbb szakrális dimenziójához – magához a tudatossághoz.

Tenzin Wangyal Rinpocse végigvezet minket, a különféleképpen megnyilvánuló elemekkel történő kapcsolódásban, segítve ezzel a környezeti, fizikai, érzelmi és spirituális gyógyulást és az egészség és a vitalitás helyreállítását.

Rinpocséről

Geshe Tenzin Wangyal Rinpocse a Ligmincha Intézet alapítója és szellemi vezetője. Széles körben ismert könyvek szerzője, magasan tisztelt és szeretett tanító, akinek számos tanítványa van szerte a világon. Folyékonyan és jól beszél angolul, így az ősi tibeti tanítások mély bölcsességét, érthető és világos stílusban képes átadni, hozzáférhetővé tenni oly módon, hogy a nyugati emberek könnyedén fel tudják használni ezeket mindennapi életükben.”

Az esemény részletes programért látogassanak el a Ligmincha Magyarország honlapjára. Azon a felületen van lehetőség regisztrálni úgy a személyes, mint az online közvetített elvonulásra. 

Forrás: Ligmincha Magyarország

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

 

 

Kapcsolódó

Hírek

Buddhista béketábor Ugandában

Március végén-április elején egy főleg gyerekeknek szóló, egyhetes béketábort szervezett az Ugandai Buddhista Központ (Uganda Buddhist Center – UBC) a tiszteletreméltó Bhanté Ószádha és a