Főoldal > The Mindful Relationship Free Online Summit: May 17-21

The Mindful Relationship Free Online Summit: May 17-21

Rövidesen kezdődik egy, a tudatos kapcsolatokról szóló ingyenes online konferencia.

Ez az online, angol nyelvű előadássorozat bárki számára érdekes lehet, aki kíváncsi rá, hogyan lehet:

  • új, tudatosabb kapcsolatokat építeni,
  • több tudatosságot vinni a meglévő kapcsolataiba,
  • felfedezni a szerelem spirituális oldalát.

Az előadásokat olyan megbecsült és elismert tanítók, terapeuták és pszichológusok tartják, mint Szakjong Mipham rinpocse, Sharon Salzberg, Fleet Maull ácsárja, vagy Angel Kyodo Williams tiszteletes.

A témák között szerepel, hogy hogyan tájékozódjunk a modern kapcsolatok között, mi az ügyes, megfelelő kommunikáció, hogyan kezeljük a kihívásokat és szenvedélyt, valamint hogyan maradjunk szerelmesek.

A programok május 18-án, 01:00-kor kezdődnek, de azokat elhangzásukat követően még 48 óráig meg lehet tekinteni, így nem szükséges éjszaka fennmaradni az élő közvetítésért. A konferencia öt napon keresztül zajlik. A szervezők honlapján lehet tájékozódni a pontos menetrendről.

Ide kattintva a szervezők honlapjára jutunk, ahol a nevünk és az e-mail címünk megadásával lehet regisztrálni.

 

Kapcsolódó

Műsorajánló

A Tan Kapuján túl – Beszélgetés Láng Balázzsal

„Idealista és realista konfliktust hordozok magamban, amely egyrészről mindig az égbe szeretett volna emelkedni a szabadság megtapasztalása érdekében, másrészről mindig elmerült a fizikai világ-működés, a

Hírek

Egy hetes Vészák ünnepség Ladakban

A  neves buddhista szellemi vezető és társadalmi elkötelezettségéről ismert szerzetes, a tiszteletreméltó Bhikkhu Szanghaszéna az India északi részén, Ladakban működő nonprofit szervezet, a Mahábódhi Nemzetközi