Főoldal > Ukránok és oroszok együtt tüntettek a békéért Thaiföldön

Ukránok és oroszok együtt tüntettek a békéért Thaiföldön

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin

Ukránok és oroszok együtt tüntettek a békéért Thaiföldön

Február 28-án reggel ukránok és oroszok közösen demonstráltak az erőszak megállítása és az ukrajnai béke helyreállítása mellett. Ukrán lobogót és sárga-kék nemzeti színű léggömböket lengettek a konfliktus végét követelve.

thaipost.net

A több mint 80 ukrán és orosz turista illetve helyben élő sorakozott fel a Phuketi Királyi Jachtkikötő (Royal Phuket Marina) felé vezető út mentén transzparensekkel és zászlókkal a reggeli órákban. Egy másik, kisebb csoport a helyi Orosz Nagykövetség előtt fejezte ki a tiltakozását, majd a kikötőnél csatlakozott a nagyobb csoporthoz. Transzparenseiken a konfliktust bíráló illetve a megbékélésre felszólító üzeneteket hirdettek. A megmozdulás teljesen békés volt és 10:30-ra véget is ért.

thethaiger.com

A hétvégén Patong Beach-en is volt egy kisebb tüntetés, szintén Ukrán zászlókkal és transzparensekkel. Az egyik szervező elmondása szerint a gyűlést a facebook-on szervezték. A hatóságok azt kérték, hogy a tiltakozás legfeljebb húsz percig tartson aminek a demonstrálók eleget is tettek. 

Forrás – Thaiger

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó

Hírek

Találkozás Ácsán Dzsajaszáróval

A BuddhaFM rádió meghívást kapott Ácsán Dzsajaszárótól egy baráti beszélgetésre a Bécs-i Thai nagykövetségre. A nagykövetség gyönyörű kertjében beszélgethettünk a mesterrel több, mint két órán

Hírek

Szerzetesnők avatása Bhutánban

Június 21-én, a nyári napforduló napján, Őszentsége Dzsé Khenpó a legmagasabb rangú bhutáni vallási vezető 144 gelongmát, azaz szerzetesnőt részesített teljes felavatásban.  A hírt a