Főoldal > 24 órás mantra maraton 2020 január 11-12-én

24 órás mantra maraton 2020 január 11-12-én

2020 január 11-én magyar idő szerint 16 órától, 2020 január 12. magyar idő szerint 16 óráig a Ligmincha folyamatos online mantrarecitálást, mantragyűjtést szervez Őeminenciája Yongdzin Lopön Tenzin Namdak Rinpocsének 95. születésnapja alkalmából.

Az eseményre mindenkit szeretettel várunk a Zoom-on. Bármikor bekapcsolódhattok, bármennyi időre, olyan gyakran, ahogy szeretnétek. A mantrákat mindenkit a saját ritmusában, gyorsasággal mondja majd. A közös mantrázásoknak megfelelően, lesz olyan, aki kicsit lassabban, illetve más kicsit gyorsabban recitál majd.
Ezután a felhalmozott mantrákat az online felületünkön adhatjátok le, így azokat együtt, egyben ajánlhatjuk fel szeretett mesterünknek az ünnepség alatt.
Mindig lesz egy valaki online, akit recitálja a mantrát, így soha nem lesztek egyedül. Hallhatjátok, és ha a kamerátok be van kapcsolva, akkor láthatjátok is majd egymást. Nagyszerű érzés lesz, a globális szangha közös jelenléte.

HOGYAN MŰKÖDIK?
A globális online esemény 2020 január 11-én 16 órakor kezdődik: a Ligmincha németországi gyakorlóközösség nyitja a Gurujógával, majd ezután egyből indul a mantrarecitáció, ami folyamatos lesz egészen 2020. január 12. 16 óráig (magyar idő szerint), a végén a kolumbiai gyakorlócsoport zárja az eseményt a felajánlással.
Szeretnénk megköszönni annak a sok önkéntesnek – Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Portugáliában, Magyarországon, Brazíliában, Mexikóban, Dél- Koreában, Svájcban, Lengyelországban, az Egyesült Államokban, Peruban és Kolumbiában -, hogy biztosítják, az esemény szakadatlanságát.

HOGYAN LEHET RÉSZT VENNI?
Az esemény kizárólag a Zoom-on lesz elérhető. Ha még nem ismeritek, itt találtok a használatához segítséget
Letöltés
Ti dönthetitek el, hogy a mikrofonon keresztül hallható-e a hangotok és megmutatjátok magatokat a kamerával, vagy csak csendes résztvevőként recitáltok. Természetesen mindenkit arra buzdítunk, hogy interaktív módon a hang és a kamera bekapcsolásával vegyen részt. ( kérjük, a hangerőt majd vegyétek lejjebb hogy elkerüljük az interferenciát.)

A Zoom esemény linkje
Ha már telepítették a Zoom-ot akkor csak a Zoom ID-t kell megadni: 555972893

HOGYAN ADHATJÁTOK MEG A MANTRÁK SZÁMÁT?
Kérjük, hogy a következő online űrlapot használjátok (ezt bármikor máskor is használhatjátok, ha egyénileg, külön adtok le mantrákat). Minden leadott mantraszámot a végén összesítünk:
Mantrák megadása

Nagyon örülünk, hogy a világ minden táján veletek együtt mantrázhatunk és így csodálatos tanítónknak egy különleges születésnapi ajándékot adhatunk.

A  Hosszú Élet Mantra
SZO DRUM Á KÁR MU LÁ TING NÁM O DU MU JE CE NI DZÁ

Hang

SO A jelenségek változás feletti tere.
DRUM Az istenségek mérhetetlen palotája.
A KAR A születés nélküli bölcsesség.
MU LA A Rikdzin magszótagja.
TING NAM A nektár önmagából eredő vize.
Ö DU Az életben szerzett megvalósítások gyűjteménye.
MU YÉ A szerencse és az áldás mágikus hangja.
TSÉ NI Az ember lényege.
DZA A fény vashorga.

Facebook esemény (angol)
Információ angolul

Kapcsolódó

Műsorajánló

A Tan Kapuján túl – Beszélgetés Láng Balázzsal

„Idealista és realista konfliktust hordozok magamban, amely egyrészről mindig az égbe szeretett volna emelkedni a szabadság megtapasztalása érdekében, másrészről mindig elmerült a fizikai világ-működés, a