Főoldal > A jóga szerepe az állandó újrakezdésben – Interjú Diószegi Ádám, jógaoktatóval

A jóga szerepe az állandó újrakezdésben – Interjú Diószegi Ádám, jógaoktatóval

„…Folyamatos változás az élet, minden nap egy picikét meg kell halni. Szóval én igyekszem könnyen meghalni a mindennapok során. Igyekszem könnyen elengedni a dolgokat, észrevenni azt, hogy van egy flow-ja, egy áramlása az életnek, és ha az ember hajlandó menni, akkor könnyűvé válik az élete, de hogyha próbál rögzíteni valamilyen szituációt, valamilyen anyagi hátteret, bármit, akkor szenvedni fog.”

A 2022-es évből lassan eltelt egy hónap és nemsokára itt a kínai újév is. Ezek az alkalmak mindig lehetőséget adnak, hogy egy kicsit az újrakezdésről, a helyes szemléletről beszéljünk. Vendégünk Diószegi Ádám, jógaoktató, akivel a helyes elhatározás, a helyes szándék mellett életének fontos pontjairól és motivációiról is beszélgetünk. Elmeséli, hogyan jutott el a szkanderezéstől a felismerésig, hogyan vezetett az út egy bénulástól a jógáig.

Ádám 13 éve foglalkozik jógaoktatással. Élőben és online felületeken is gyakorlók ezrei követik, végzik el képzéseit vagy vesznek részt az általa szervezett táborokban, elvonulásokon. 

Riporter: Lapat Dániel (2022)

 

www.facebook.com/adam.dioszegi.yoga

www.jogaoktato.hu

www.samadhijoga.hu/

 

BuddhaFM – Adásban a Tan!
A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu

Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

 

Kapcsolódó

Hírek

Gambhíró Bhikkhu ismét Magyarországon

Idén is haztalátogat Gambhíró Bhikkhu, portugáliában élő théraváda rangidős szerzetes, a Buddha Ujja honlap megalkotója és főszerkesztője.  A Dhamma találkozó június 24-én szombaton lesz Sopronban