Főoldal > A szív bölcsessége – beszélgetés Melocco T Annával

A szív bölcsessége – beszélgetés Melocco T Annával

A Tan Kapuján túl című sorozatunkban most Melocco T Annával, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola egykori diákjával beszélgettünk.

„Levontam mostanra azt a következtetést, hogy a szív bölcsessége az, ami egyáltalán szóba jön, amire lehet alapozni… semmi újat nem tudok mondani.
…”valahogy itt a természetességgel tudtam összekapcsolni ezt a szentséget. Amikor a Dowman beül a …dzogcsen mandalába és csönd van, akkor az ott olyan, amit leírni nem lehet, csak tapasztalni. …a tanítást úgy tudja átadni, hogy számomra abszolút hiteles. Az, ahogy a tanítást átadja, az mindent visz: kábé olyan, mintha a Buddha ülne ott azon a helyen.”

Melocco T Anna elsődleges célja a gyógyítás. Buddhista tanító, jógaoktató, tanulmányokat folytatott családállítás, Hellinger-terápia, NLP (neurolingvisztikus programozás), pszichodráma, homeopátia, virágterápia, kineziológia, különböző meditációs technikák, logoterápia, tai-csi, csi-kung, Gestalt-pszichológia, valamint kranio-szakrális terápia területén.  

Az adás időpontja: 2021. FEBRUÁR 4., CSÜTÖRTÖK 07:00; péntek 10:00; vasárnap 07:00 további időpontok itt

Riporter: Bende Zsuzsanna

Kapcsolódó

Műsorajánló

Művészek és a buddhizmus – Beszélgetés Burns Katalinnal

Művészek és a buddhizmus sorozatunkban ezúttal Burns Katalin íróval, zenésszel beszélgettünk az indiai bhaul fakírok zenéjéről, alkotásról, szakrális zenéről. Burns Katalin magyar népzenei gyökereitől indult