Főoldal > A Tan Kapuján túl – Beszélgetés Láng Balázzsal

A Tan Kapuján túl – Beszélgetés Láng Balázzsal

„Idealista és realista konfliktust hordozok magamban, amely egyrészről mindig az égbe szeretett volna emelkedni a szabadság megtapasztalása érdekében, másrészről mindig elmerült a fizikai világ-működés, a keletkezés törvényeinek megértésében. Egy oldalról 1995 óta vagyok Mahamudra gyakorló, amivel párhuzamosan az asztrológia tanulmányozásával, az időminőség által létrejövő események törvényszerűségét próbáltam megérteni. Az évek tapasztalata, remények és csalódások után végül összekapcsolódott bennem az idea abszolútuma a relatív megvalósulási szint megértésével. Ezt talán köszönhetem érlelődésemnek is, melyben óriási szerepe volt a főiskola éveinek. Buddha életének, a kor társadalmi-kulturális berendezkedésének megismerése, valamint a formálódó buddhizmus világhódító útjának a tanulmányozása a különböző kultúrkörnyezetben. Életemért hálás vagyok mind tanítómnak, aki olyan abszolútumot mutatott, melyet évtizedekbe tellett megérteni, és a Főiskolának mely stabil támaszt képes nyújtani a keresők számára…”

A Tan Kapuján túl című sorozatunkban beszélgettünk Láng Balázs asztrológus, egészség-terapeutával,  A Tan Kapuja Buddhista Főiskola egykori hallgatójával.

Lélek-Láng Balázsol-dala

Riporter: Bende Zsuzsanna (2024)

 

Az adás időpontja:
2024. június 10., hétfő 07:29
2024. június 11., kedd 10:29
2024. június 12., szerda 13:29
2024. június 13., csütörtök 16:29
2024. június 14., péntek 20:29
2024. június 15., szombat 07:29
2024. június 16., vasárnap 20:29

 

 

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó

Hírek

Egy hetes Vészák ünnepség Ladakban

A  neves buddhista szellemi vezető és társadalmi elkötelezettségéről ismert szerzetes, a tiszteletreméltó Bhikkhu Szanghaszéna az India északi részén, Ladakban működő nonprofit szervezet, a Mahábódhi Nemzetközi