Főoldal > Az érdekel, hogy hogyan fordul egymáshoz két ember – A Tan Kapuján túl – Interjú Farkas Dorkával

Az érdekel, hogy hogyan fordul egymáshoz két ember – A Tan Kapuján túl – Interjú Farkas Dorkával

Én azt hiszem, hogy az utóbbi időben, – mondhatnám azt, hogy nagyon tudatosan tartom magam távol a prekoncepcióktól. Ami most nagyon foglalkoztat, az egyfajta tudatosság és figyelés a történésekre, önmagunkra. A tiszta megélése a pillanatoknak és a nem-mellébeszélés. A színpadi improvizációban, a pillanatban lenni és döntéseket hozni, és abban autentikusnak, meg önazonosnak lenni: e köré szerveződik bizonyos mértékben az életem.

Farkas Dorka A Tan Kapuja Buddhista Főiskola egykori hallgatója, ma koreográfus-rendező. Szabadúszó, főként a Baltazár Színházban, az Artman Mozgásterápiás Egyesületben dolgozik. Különböző (elsősorban sérülékeny), csoportok részére vezet közösségi táncos, önismereti foglalkozásokat. Az Inkluzív Jamek egyik megálmodója és életre hívója. Az Inkluzív Jam egy olyan egyedülálló közösségi kezdeményezés, mint egy táncház, aminek az egyes alkalmaira különféle sérüléssel élő emberek is érkezhetnek.

About us


https://artman.hu/

Riporter: Bende Zsuzsanna (2021)

Az adás időpontjai:
2021. augusztus 5. 07:00
2021. augusztus 6. 10:00
2021. augusztus 8. 07:00
2021. augusztus 9. 13:00
2021. augusztus 10. 16:00
2021. augusztus 11. 20:00

Kapcsolódó

Hírek

Küldd el jókívánságaidat a Dalai Lámának!

Tegnap, július 6-án volt Őszentsége, a Dalai Láma 89. születésnapja. Ebből az alkalomból egy videóüzenetben üdvözölte a Tibetben, valamint a száműzetésben élő tibetieket éppúgy, mint