Főoldal > Beszélgetés Lovas András hangterapeutával

Beszélgetés Lovas András hangterapeutával

„Nagyon fontos, hogy hogy segít a hangterápia. Hogy ezeket a berögződéseket, a pattern-eket, mintázatokat, a tudatunkba szinte beégetett utakat hogy tudjuk elhagyni. Ez úgy néz ki, hogy …mondjuk a tibeti hangtálak közé befekszel. …Addig, amíg nem voltál hangfürdőben csupa olyan hangot hallottál, amit tudtál értelmezni. Vagy zaj volt, vagy beszédhang, vagy pedig zenei hang, ami a te zenei kultúrádhoz tartozó volt. És egyszer csak találkozol olyan hangokkal, amit soha életedben nem hallottál, ami egy teljesen új szinapszist indít  el benned mert nem fér bele az addigi csapásokba. A megélésnek egy új dimenziójába segíti az embert, csupán azért, mert az eddigiektől eltérő.”

Lovas András hangterapeuta, hangfürdő mester, hang designer, zenei mentor, zenetechnika és hangterápia oktató, DJ, a Chingi Linga hangszer feltalálója, készítője. Vele beszélgettünk szellemi útról, buddhizmusról, hangterápiáról és még nagyon sok mindenről.

Riporter: Bende Zsuzsanna (2023)


 

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó

Hírek

Küldd el jókívánságaidat a Dalai Lámának!

Tegnap, július 6-án volt Őszentsége, a Dalai Láma 89. születésnapja. Ebből az alkalomból egy videóüzenetben üdvözölte a Tibetben, valamint a száműzetésben élő tibetieket éppúgy, mint