Főoldal > Beszélgetés Tóth Andrea Beátával, a Buddhista Vipassana Társaság vezetőjével

Beszélgetés Tóth Andrea Beátával, a Buddhista Vipassana Társaság vezetőjével

1996 óta foglalkozik lelki terápiákkal, transzlégzéssel, transzperszonális pszichológiával, meditációval. 

 

Kétéves ázsiai kolostori meditációs és spirituális tapasztalat után 2000-ben, többedmagával megalapította a Buddhista Vipassana Társaságot (www.vipassana.hu) és azóta rendszeresen szerveznek egyéni és csoportos tanfolyamokat, elvonulásokat.  

Foglalkozik szimbólum és transzlégzés módszerrel is. ThetaHealing konzulens és oktató, közel 10 éve szervez csoportokat várandós kismamáknak a magzattal való kapcsolatfelvételen keresztül történő, az anya által átélhető legjobb szülés megvalósulásáért. 
Célja az emberekben előmozdítani a tudatosodást, hogy képessé váljanak felszabadítani magukat a korlátozó hitrendszerek és koncepciók alól.
Ebben az adásban a vipasszanáról kérdezte Bende Zsuzsanna.
Az adás időpontja: 2019 június 27., csütörtök 07:00; péntek 10:00; vasárnap 07:00

Kapcsolódó

Hírek

Tenzin Wangyal Rinpocse Budapesten

“Az 5 elem gyógyító gyakorlata” címmel tart elvonulást Budapesten, a Bara Hotelben, Geshe Tenzin Wangyal Ripocse szeptember 2-4-e között. Az eseményt a Ligmincha Magyarország szervezi.

Hírek

Elvonulás a Satipatthana Sutta jegyében

A théraváda erdei hagyomány gyakorlatát követő hétvégi elvonulást szervez a Soproni Théraváda Buddhista Közösség, a Soproni Tusita Buddhista Meditációs Központban. Az elvonulás 2022. augusztus 12. péntek