Főoldal > Cser Zoltán: Ott és akkor – Tévedések a spirituális ösvényen

Cser Zoltán: Ott és akkor – Tévedések a spirituális ösvényen

A világban zajló változások miatt hatalmas az érdeklődés a spirituális utak, módszerek iránt. A keleti hagyományok szerint az elveszettségünk hátterében a tévedés, a nemtudás áll. Ezért nagy a veszélye, hogy magát az ösvényt is megfertőzi az emberi tudatlanság, melynek eredménye a tudati homály, holott a cél éppen a tisztánlátás lenne. A legtipikusabb hibákat próbáltam összegyűjteni, melyek főleg a karma, reinkarnáció, külső és belső világok, összességében tehát az alaphoz kapcsolhatók. Ezen kívül a gyakorlás és végül a megvalósításhoz kapcsolódó félreértéseket tekintjük át. Úgy tartják, ha egy gyakorlat nem működik, akkor a szándékban, a gyakorlás módjában és a jelek értelmezésében kell keresni a hibát.

Az adás időpontja: 2019. április 12., péntek 7:00; szombat 20:00; vasárnap 11:00, április 15., hétfő 10:00; kedd 13:00; szerda 16:00; csütörtök 20:00;

Kapcsolódó

Műsorajánló

Beszélgetés a Vak majmok kolostorából

Egy nevét lényegtelennek találó interjúalanyunkkal készült riportunkhoz egy általa írt „szent leckét” idézünk: “Mester! Mi segít? – Ha belátod, hogy semmi sem segít, az segít.