Főoldal > Boldog-e az életöröm specialista? – Interjú Cserne Gabival

Boldog-e az életöröm specialista? – Interjú Cserne Gabival

„Az okozza az embereknek a legnagyobb szenvedést, hogy nem tudjuk, nem tanultuk meg, nem tanították meg nekünk, hogy az emberi természet milyen. …hogy nem azért van ez a leszületés, hogy szívasson minket, hanem a mi javunkat szolgálja. Hogy tanuljunk és fejlődjünk és szeretetben legyünk….olyan ez, mint egy satu, ami rákényszeríti az embert, hogy a negatív élményeken keresztül legyen kénytelen a pozitív irányába fordulni.”

Cserne Gabi életöröm specialista, életviteli tanácsadó. Az integrál pszichológia és számos más alternatív módszer tudója, tanítója. Ezekből alakította ki saját módszerét, melyről ezt írja:
„A munkám négy alappillére: valódi önismeret, fizikai állapot helyreállítása és fejlesztése mozgással és helyes táplálkozással valamint meditációs és mindfulness gyakorlatok. Az önismereti munka során feltárjuk a jelen helyzeted lelki okait, átbeszéljük a családi mintákat, eddigi főbb eseményeket, traumákat és a célokat, álmokat. Testi szinten feltérképezzük az életmódodat, vagyis az alvási és pihenési szokásaidat, a táplálkozásodat, korábbi vagy jelenlegi betegségeidet és a mozgási, sportolási szokásaidat. Megtanítom azt is, hogy hogyan meditálj, mit jelent a tudatos jelenlét gyakorlása, a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás és hogyan legyen a sport a mindennapjaid része. Mindezt személyre szabott, komplex rendszerként építjük be az életedbe.”

FB oldal: https://www.facebook.com/csernegabi/
Honlap: http://www.csernegabi.hu/

Riporter: Bende Zsuzsanna (2022)

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu

Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó

Hírek

Buddha-ereklyék Sri Lankából a Dalai Lámának

Sri lankai buddhisták egy csoportjának régi vágya teljesült, hogy Buddha-ereklyéket ajánlhassanak fel Őszentségének, a XIV. Dalai Lámának. A nemes törekvés megálmodója, és az adományt átadó

Hírek

Tajvan buddhista műtárgyakat adományozott Kínának

A tajvani székhelyű Humanista Buddhizmus Egyesület (United Association of Humanistic Buddhism, Chunghua), a Csunghua, 30 relikviát adományozott a kínai Nemzeti Kulturális Örökségvédelmi Hivatalnak (NCHA), amellyel