Főoldal > Dalai Láma napok a BuddhaFM-en!

Dalai Láma napok a BuddhaFM-en!

A következő napokban a BuddhaFM rádió a Dalai Láma örökérvényű, bölcs, jószándékú és tiszta tanításait adja hallgatóinak. A felolvasásokban színészeinken kívül részt vesznek a rádió riporterei, fordítói, vágói, szerkesztői és barátai.

A tanításaiból és róla szóló történetekből elhangzó részletek egyre bővülő listája:

A kedvesség forradalma 1. Részlet Daniel Goleman: A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről c. könyvéből (Libri Kiadó)

A kedvesség forradalma 2. Vallásokon túl. Részlet Daniel Goleman: A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről c. könyvéből (Libri Kiadó)

A kedvesség forradalma 3. Az együttérzés forradalma. Részlet Daniel Goleman: A jóság hatalma – A Dalai Láma látomása az emberiségről c. könyvéből (Libri Kiadó)

A boldogság művészete – Kézikönyv az élethez. Részlet a Dalai Láma és Dr. Howard C. Cutler könyvéből (Trivium Kiadó)

Őszentsége a Dalai Láma: Nyitott szívvel – Szeretet és könyörületesség gyakorlása a mindennapokban. Részlet (Trivium Kiadó)

Őszentsége a Dalai Láma: Spirituális gyakorlatok Út az értékes élethez 1. Fordította: Bus András (Szenzár Kiadó)

Őszentsége a Dalai Láma: Spirituális gyakorlatok Út az értékes élethez 2. Fordította: Bus András (Szenzár Kiadó)

Őszentsége a Dalai Láma: Spirituális gyakorlatok Út az értékes élethez 3. Fordította: Bus András (Szenzár Kiadó)

Őszentsége a Dalai Láma: Spirituális gyakorlatok Út az értékes élethez 4. Fordította: Bus András (Szenzár Kiadó)

Út a nyugalomhoz – Mindennapi tűnődések – Őszentsége, a dalai láma korunkról, jövőnkről, esélyeinkről. Április. Fordította: Sári László (Írás Kiadó)

Száműzetésben szabadon – A tibeti Dalai láma önéletírása. Mágia és misztika / Keletről Nyugatra / Magányos farkas. Fordító: Horváth Z. Zoltán. (Írás Kiadó)

 

Közreműködnek:

Bende Zsuzsanna, Lapat Dániel, Udvardi Márton, Rácz-Kiss Andrea, Kövesdi László, Koleszár Bazil Péter, Tóth Zsuzsanna, Weiner Sennyey Tibor, Balogi Virág, Kakasy Dóra, Horváth M. Zsófia (továbbiak hamarosan)

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó

Hírek

Buddhista béketábor Ugandában

Március végén-április elején egy főleg gyerekeknek szóló, egyhetes béketábort szervezett az Ugandai Buddhista Központ (Uganda Buddhist Center – UBC) a tiszteletreméltó Bhanté Ószádha és a