Főoldal > Dupsing Rinpocse élő online tanítás és meditáció (sorozat)

Dupsing Rinpocse élő online tanítás és meditáció (sorozat)

Láma Dupsing Rinpocse, tibeti mester itt van Magyarországon, és a Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség látja vendégül. Itt folytatja online tanításait és vezetett meditációkat tart.

Láma Dupsing Rinpocse 1981-ben született Indiában, tibeti szülőktől. 4 éves korában saját kérésére a közeli kagyü kolostorban szerzetes lett. Nem sokkal ezután a tibeti buddhizmus egyik vezető lámája, Shamar Rinpocse elismerte, mint a korábbi Dupsing Rinpocse reinkarnációját. Számos mester mellett tanulta és gyakorolta a szellemi utat, iskolai tanulmányait Indiában és Cambridge-ben végezte. Nagy tapasztalattal rendelkezik mind a meditáció, mind a mai nyugati életvitel területén. Évente kétszer körbeutazza a világot, tanításokat és beavatásokat ad szinte minden kontinensen. Sok nyugati tanítványa van, kitűnően beszél angolul, tanításait angol nyelven adja.

Lodzsong, a szellem képzése témakörben május 7-én és 8-án ad online tanítást és vezet meditációkat

További részletek a közösség honlapján olvashatók

 

A tanítássorozatot mindenkinek szívből ajánljuk vallási és világnézeti elkötelezettségtől függetlenül. Váljon minden lény javára!

 

Kapcsolódó

Hírek

Tenzin Wangyal Rinpocse Budapesten

“Az 5 elem gyógyító gyakorlata” címmel tart elvonulást Budapesten, a Bara Hotelben, Geshe Tenzin Wangyal Ripocse szeptember 2-4-e között. Az eseményt a Ligmincha Magyarország szervezi.

Hírek

Elvonulás a Satipatthana Sutta jegyében

A théraváda erdei hagyomány gyakorlatát követő hétvégi elvonulást szervez a Soproni Théraváda Buddhista Közösség, a Soproni Tusita Buddhista Meditációs Központban. Az elvonulás 2022. augusztus 12. péntek