Főoldal > Guru Karma Tanpai Gyalchen Rinpocse lényegi tanításokat ad Győrben

Guru Karma Tanpai Gyalchen Rinpocse lényegi tanításokat ad Győrben

Guru Karma Tanpai Gyalchen Rinpocse lényegi tanításokat ad Győrben az egész világ spirituális fejlődéséért, békéjéért, egységéért és sürgető védelméért május 4-én, szombaton 14 órától az Ezoterikus Jógaközpontban.
 

Tanpai Mestert lassan tizenhat éve hívják tanítványai Magyarországra, ahol megalapította a hároméves elvonulások helyszíneként is funkcionáló kunhegyesi Mahámudrá Meditációs Központot. A Mester, akit erős karmikus kapcsolat fűz második otthonához, Magyarországhoz, különleges szerepet tulajdonít itteni tanítványainak, akik reményei szerint elültetik a megvilágosodás magját a nyugati világban.

Tanpai Mester egyetemes szerető szívvel fáradhatatlanul megosztja minden hozzá fordulóval megvalósításból fakadó ősi tudását, a megvilágosodás bölcsességét és a megszabaduláshoz elvezető isteni technikákat, melyeket ő is saját mestereitől kapott. Aki egyszer is részt vesz a tanításán, olyan útmutatásban és technikában részesül, melyet aztán maga is gyakorolhat a hétköznapokban, hogy isteni átalakuláson menjen keresztül.

A Mester angolul tanít, magyar tolmácsolás biztosított.

Forrás:Egri Tanpai Szanga
 

További információk az esemény facebook oldalán

Belépődíj nincs, a résztvevők felajánlást adnak a Mesternek a tanításért.
Ingyenes parkolási lehetőség a Rába -parton,3 percre a tanítás helyszínétől 🙂

Kapcsolódó

Hírek

Buddhista béketábor Ugandában

Március végén-április elején egy főleg gyerekeknek szóló, egyhetes béketábort szervezett az Ugandai Buddhista Központ (Uganda Buddhist Center – UBC) a tiszteletreméltó Bhanté Ószádha és a