Főoldal > HUG 2019 — Az első magyar HANDPAN és világzenei fesztivál

HUG 2019 — Az első magyar HANDPAN és világzenei fesztivál

Ünnep, ami a zenéről, tudatosságról, együttlétről, közös alkotásról szól, harmóniában létezve egymással és a természettel.

Időpont: 2019 július 4-7.

Az esemény helyszínéül a Bakony szívében, Cseszneken található Kisbükk Major szolgál, ahol közel 20 hektár területen, erdővel, legelővel, tóval, és az azt tápláló forrással, valamint békésen kérődző háziállatokkal körülvéve tölthetünk, töltődhetünk négy napon át. Kiváló alkalom elmélyülésre, természettel való kapcsolódásra, és persze önfeledt szórakozásra. A sokszínű koncertprogram lehetőséget ad, hogy a handpan szerelmesei mellett a nép- illetve világzene rajongói vagy akár az elektronikus táncmuzsika kedvelői is találjanak megfelelő zenei élményt. A koncertprogramot napközben handpan, didgeridoo, djembe ill. zsonglőr workshopok színesítik – az elmélyülést, spirituális fejlődést jóga, soundhealing-sátor, egyéb önismereti programok és különböző előadások segítik.

 

 

 

A fesztivál weboldala

 

…és egy kis kedvcsináló:

 

Kapcsolódó

Hírek

Maitréja ünnepség 2023.

2023. december 17-én Maitréja ünnepséget tart A Tan Kapuja Buddhista Egyház, melyre A Tan Kapuja Szertartástermében kerül sor. Az ünnepségen szertartás, szútraolvasás, művészeti meditáció, valamint