Főoldal > In memoriam Miklós Ervin – Beszélgetés Melocco T. Annával

In memoriam Miklós Ervin – Beszélgetés Melocco T. Annával

A 2020-ban elhunyt Miklós Ervin jógaoktatóról egy volt tanítványával, Melocco T. Annával beszélgettünk.

„Ő egy racionális ember volt mindig is, semmi elszállt lila köd. Abszolút strukturált gondolkodás mentén le tudta vezetni, hogyan lehet a spiritualitásig eljutni. Hogy nem kell semmi extra képesség hozzá. Mondjuk az ő képességei extrák voltak, mert eleve az, hogy egyszerre értsen valaki a kvantumfizikához és a jógához, tehát, hogy átlássa ennek a két dolognak a lényegét, ahhoz már elég különlegesnek kell lenni.”

„Lénye könnyed és mégis magával ragadó. Tanító volt, ahogy most is tanít. Tanítja az igazat, a valósat, a felébredést. Felébredést a valóságra, ami nem a látható világ önmagában, hanem a láthatatlan  világokkal összekapcsolt valóság. Halála kiemeli őt ebből a  dimenzióból és felkérdez minket is ebben, hogy mi hogyan állunk a tanitással. Azzal, amit Ő átadott nekünk, tanitványainak. Személyes életénél fontosabb volt számára a tanítás.”

Riporter: Bende Zsuzsanna (2020)

BuddhaFM – Adásban a Tan!
A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu

Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó

Hírek

Buddha-ereklyék Sri Lankából a Dalai Lámának

Sri lankai buddhisták egy csoportjának régi vágya teljesült, hogy Buddha-ereklyéket ajánlhassanak fel Őszentségének, a XIV. Dalai Lámának. A nemes törekvés megálmodója, és az adományt átadó