Főoldal > Városi Ászanák sorozat: Jóga a Balatonon, avagy tudatos pihenés nyaralás közben – Interjú Klenovics Mónika jógaoktatóval

Városi Ászanák sorozat: Jóga a Balatonon, avagy tudatos pihenés nyaralás közben – Interjú Klenovics Mónika jógaoktatóval

“Ilyen közel lenni a természethez, hogy a víz alattad, körbeölel minden, ami maga a négy elem, főleg este a naplementekor. Az csúcsélmény volt.”

Ezúttal abból a szempontból beszélgetünk a jógáról, hogy a nyaralással, pihenéssel töltött időszakot, hogyan tudja magasabb szintre emelni a gyakorlás, hogyan lehet a jóga segítségével tudatosan kikapcsolódni. A keszthelyi Harmónia Háza Jóga és Egészségközpont vezetőjével, Klenovics Mónikával beszélgetünk ebben az adásban arról, hogy a balatoni természet, hogyan egészíti ki az órákat, hogyan lehet egy SUP deszkán jógázni, kik keresték a nyári időszakban az órákat és hogyan alakult a jóga iránti igény Keszthely környékén a Covid okozta bezártság után.

Riporter: Lapat Dániel (2022)

Az adás és az ismétlések időpontja:
2022. szeptember 6., kedd 09:26
2022. szeptember 7., szerda 12:26
2022. szeptember 8., csütörtök 15:26
2022. szeptember 9., péntek 18:26
2022. szeptember 10., szombat 13:26
2022. szeptember 12., hétfő 22:26

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu

Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

 

Kapcsolódó

Hírek

Elhunyt Tina Turner

Május 24-én svájci otthonában elhunyt Tina Turner, amerikai énekesnő, a “rock’n’roll királynője.” A legendás előadót 83 éves korában, hosszas betegség után, békében érte a halál.