Főoldal > Kumár Tuhin indiai nagykövet úrral a Nemzetközi Jóganapról Varjasi Géza beszélget

Kumár Tuhin indiai nagykövet úrral a Nemzetközi Jóganapról Varjasi Géza beszélget

Nemrégiben az ENSZ június 21-ét Nemzetközi Jóganapnak nyilvánította. Így ezen a napon a világ minden országában, akárcsak Magyarországon is a jóga kerül a figyelem középpontjába. Ezért az Indiai Nagykövetség egy ennek megfelelő Nemzetközi Jóga Napot tart a Bálnában (1093 Bp. Fővám tér 11-12.) az első emeleti rendezvényteremben, ahová minden kedves érdeklődőt várunk.

A rendezvény ingyenes, csupán annyit kérünk az érdeklődőktől, hogy regisztráljanak, azaz hogy adják meg nevüket a következő email címre: cultur@indianembassy.hu az alábbi tárggyal: Regisztráció Nemzetközi Jóganapra.

 

Gyakorlatok, meditáció, előadások, film – minden, ami jóga!

 

Részletes program itt!

A BuddhaFM rádióban Kumár Tuhin Indiai nagykövet úrral Varjasi Géza beszélget.

Az adás időpontja: 2019. JÚNIUS 11., KEDD 09:37, szerda 12:37; csütörtök 15:37; péntek 18:37; szombat 13:37, hétfő 21:37

Kapcsolódó

Hírek

Tenzin Wangyal Rinpocse Budapesten

“Az 5 elem gyógyító gyakorlata” címmel tart elvonulást Budapesten, a Bara Hotelben, Geshe Tenzin Wangyal Ripocse szeptember 2-4-e között. Az eseményt a Ligmincha Magyarország szervezi.

Hírek

Elvonulás a Satipatthana Sutta jegyében

A théraváda erdei hagyomány gyakorlatát követő hétvégi elvonulást szervez a Soproni Théraváda Buddhista Közösség, a Soproni Tusita Buddhista Meditációs Központban. Az elvonulás 2022. augusztus 12. péntek