Főoldal > NAPSZARVAS, a Tudásőrzők Nemzetközi Találkozója

NAPSZARVAS, a Tudásőrzők Nemzetközi Találkozója

Mindenkit szeretettel várunk 2020. augusztus 26-30-a között, a 6. NAPSZARVAS-on, a Tudásőrzők Nemzetközi Találkozóján!
A rendezvény célja, hogy a világ különböző hagyományainak képviselői – tudásőrzők, tanítók, sámánok, tátosok, de tudományos kutatók és zenészek is – elhozzák ezekre a napokra bölcsességüket és szeretetüket, hogy a szertartások, tanítások, előadások és koncertek által boldogabb, teljesebb emberekké válhassunk. Tisztelettel, elfogadással, nyitottan forduljunk a különböző törzsi kultúrák, ősi műveltségek tanításai felé, meglátva egymásban a hasonlót, a közöst. Hiszünk abban, hogy a természet rendje, egymás megismerése és megértése által az emberiség jövőjét jobbá tehetjük.

Az öt napos rendezvény eseményekben gazdag lesz…
Érkeznek Peruból, Surinameból, Írországból, Svédországból, Németországból, Spanyolországból, Törökországból, az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Franciaországból, Hollandiából, Norvégiából, Szlovéniából és itthonról…

A tanítók szavait tolmácsok fordítják.

Napi 15-20 esemény közül lehet választani.

A helyszínen (Királyrét, Börzsöny) szállás 160 főnek házakban (2-4-5-6-8-10 személyes szobákban), a többieknek saját sátorban lehetséges. Étkezés megoldott, különböző formákban és igények szerint.

A rendezvény magánszervezés, semmilyen párt, szervezet nem támogatja. Célja a tiszta szellemiség, a világot előre vivő szerves kultúrák megismertetése.

A részleteken folyamatosan dolgozunk, az előadókkal, tátosokkal, sámánokkal, tanítókkal, kutatókkal, zenészekkel egyeztetünk, a honlap tartalma ennek megfelelően bővül.

A szállásról, étkezésről való ismereteket, a jegyvásárlási lehetőségeket, és a folyamatosan bővülő részletes programot itt, az esemény honlapján megtaláljátok.

 

Kapcsolódó

Hírek

Küldd el jókívánságaidat a Dalai Lámának!

Tegnap, július 6-án volt Őszentsége, a Dalai Láma 89. születésnapja. Ebből az alkalomból egy videóüzenetben üdvözölte a Tibetben, valamint a száműzetésben élő tibetieket éppúgy, mint