Főoldal > NAPSZARVAS, a Tudásőrzők Nemzetközi Találkozója

NAPSZARVAS, a Tudásőrzők Nemzetközi Találkozója

Mindenkit szeretettel várunk 2020. augusztus 26-30-a között, a 6. NAPSZARVAS-on, a Tudásőrzők Nemzetközi Találkozóján!
A rendezvény célja, hogy a világ különböző hagyományainak képviselői – tudásőrzők, tanítók, sámánok, tátosok, de tudományos kutatók és zenészek is – elhozzák ezekre a napokra bölcsességüket és szeretetüket, hogy a szertartások, tanítások, előadások és koncertek által boldogabb, teljesebb emberekké válhassunk. Tisztelettel, elfogadással, nyitottan forduljunk a különböző törzsi kultúrák, ősi műveltségek tanításai felé, meglátva egymásban a hasonlót, a közöst. Hiszünk abban, hogy a természet rendje, egymás megismerése és megértése által az emberiség jövőjét jobbá tehetjük.

Az öt napos rendezvény eseményekben gazdag lesz…
Érkeznek Peruból, Surinameból, Írországból, Svédországból, Németországból, Spanyolországból, Törökországból, az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Franciaországból, Hollandiából, Norvégiából, Szlovéniából és itthonról…

A tanítók szavait tolmácsok fordítják.

Napi 15-20 esemény közül lehet választani.

A helyszínen (Királyrét, Börzsöny) szállás 160 főnek házakban (2-4-5-6-8-10 személyes szobákban), a többieknek saját sátorban lehetséges. Étkezés megoldott, különböző formákban és igények szerint.

A rendezvény magánszervezés, semmilyen párt, szervezet nem támogatja. Célja a tiszta szellemiség, a világot előre vivő szerves kultúrák megismertetése.

A részleteken folyamatosan dolgozunk, az előadókkal, tátosokkal, sámánokkal, tanítókkal, kutatókkal, zenészekkel egyeztetünk, a honlap tartalma ennek megfelelően bővül.

A szállásról, étkezésről való ismereteket, a jegyvásárlási lehetőségeket, és a folyamatosan bővülő részletes programot itt, az esemény honlapján megtaláljátok.

 

Kapcsolódó

Hírek

Fegyveres rablás egy brooklyn-i templomban

Múlt vasárnap fegyveres betörést hajtottak végre ismeretlenek a new york-i Brooklynban lévő kambodzsai buddhista templomban. A Prospect Park South szomszédságában lévő Watt Samakki-Dhammikaram elleni támadás