Főoldal > Online Japán Filmfesztivál – ajánló

Online Japán Filmfesztivál – ajánló

A magyarországi Japán Alapítvány honlapján tette közzé meghívását az általuk szervezett ingyenesen látogatható online filmfesztiválra. Az esemény február 26-tól március 7-ig tart és harminc új japán filmet tekinthetünk meg eredeti nyelven magyar vagy angol felirattal. 

    A fesztivál időtartama alatt minden nap három filmet tesznek elérhetővé, amelyek között egyaránt találhatunk díjnyertes művészfilmeket de szórakoztató alkotásokat is. 

    A Japán Alapítvány Budapesti Irodájának igazgatóasszonya, Fudzsii Mami így invitál minket: „Nagy öröm számomra, hogy egyszerre 30 filmet is megoszthatunk a magyar közönséggel, melyeket eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthetnek meg. Mivel az utazás lehetősége jelenleg korlátozott, szeretnénk a mozizás élményén keresztül közelebb hozni a felkelő nap országát. A fesztivál programjában megannyi elgondolkodtató, vagy épp kacagtató mű szerepel, mint például Az élet kulcsa, de vannak köztük a családi kötelék szépségét szívfacsaróan bemutató történetek is, mint a Mielőtt a kávé kihűl. Szívből remélem, hogy a különböző témák közt mindenki talál kedvére valót, és az otthon melegében jobban megismerhetik majd országom kultúráját.”

    A filmek a https://watch.jff.jpf.go.jp  weboldalon lesznek majd hozzáférhetők azok számára kik regisztrálnak az eseményre itt: https://watch.jff.jpf.go.jp/signup.html.

    Részletes műsor napi bontásban és további információ az Alapítvány honlapján található.

 

A magyarországi Japán Alapítvány honlapja: https://japanalapitvany.hu/jff-plus-online-jap%C3%A1n-filmfesztiv%C3%A1l

Facebookoldaluk: https://www.facebook.com/japanalapitvany

Regisztráció: https://watch.jff.jpf.go.jp/signup.html

 

Kapcsolódó