Főoldal > Portrébeszélgetés Joshi Bharattal

Portrébeszélgetés Joshi Bharattal

Az ismert médiaszemélyiséggel Udvardi Márton beszélget a gyermekkoráról Indiában, a modern kori bráhminok életéről, buddhizmusról, jelenről.

Joshi Bharatról:

Joshi Bharat (Mumbai, Mahárástra, 1955. Július 31 –) indiai származású magyar műsorvezető, médiaszemélyiség, sorselemző, bábszínész.

Szülei Indiában banktisztviselőnek szánták, de ő színésznek tanult, majd 1980-ban tanulmányúton járt Magyarországon. Azóta itt él. 1981–1983 között végezte el a Bábstúdiót, és az Állami Bábszínház művésze lett. Közben közgazdász végzettséget szerzett, ezután sorselemzéssel és jóslással foglalkozott.

2008 és 2010 között a TV2-n a nevét viselő délutáni talkshow-t vezetett. 2012 márciusától a FEM3 csatornán látható Gombos Edinával közös műsora, az Edina és Joshi. A TV2 Mokka című műsorában is kap némi műsorvezetői szerepet. Joshi Bharat 2019 decemberében távozott a TV2 Média Csoporttól, majd 2020. július 3-án bejelentették, hogy a LifeTV-hez igazol, ahol Őszintén! Joshival címmel kapott műsort.

 

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

 

Kapcsolódó

Hírek

Küldd el jókívánságaidat a Dalai Lámának!

Tegnap, július 6-án volt Őszentsége, a Dalai Láma 89. születésnapja. Ebből az alkalomból egy videóüzenetben üdvözölte a Tibetben, valamint a száműzetésben élő tibetieket éppúgy, mint