Főoldal > Programajánló – Csadó Attila és a madárkák, Április 19. – TKBF Szertartásterem

Programajánló – Csadó Attila és a madárkák, Április 19. – TKBF Szertartásterem

Programajánló beszélgetés Sántik Zsuzsannával és Csadó Attilával az Április 19.-én tartandó Csadó Attila és a madárkák koncerttel kapcsolatban.

Riporter: Udvardi Márton (2024)

Csadó Attila és a madárkák

Csadó Attila gitáros, zeneszerző, tanítványaival és Sántik Zsuzsanna fuvolistával izgalmas zenei utazásra invitálja a hallgatót. A madár, közismert szabadság szimbólum volta miatt került a névbe, jelezve – a szellemi, művészi és egyéni szabadság melletti kiálláson felül – a spontán, műfaji korlátoktól független alkotást. Így a bluestól a latin zenén át a komolyzenéig, a népzenétől a funkyn át a jazzig sorakoztatnak fel stílusjegyeket, ám mégis egységbe olvasztva ezeket.

Két féle felállásban játsszák saját szerzeményeiket: két elektromos gitár és fuvola; illetve két elektromos gitár, basszusgitár, cajon és fuvola. Ars poeticájuk, hogy elmélyült, igényes, így manapság hiánypótló zenét játsszanak, és ezáltal fontos kulturális feladatot is lássanak el.

 


BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó

Hírek

Buddha-ereklyék Sri Lankából a Dalai Lámának

Sri lankai buddhisták egy csoportjának régi vágya teljesült, hogy Buddha-ereklyéket ajánlhassanak fel Őszentségének, a XIV. Dalai Lámának. A nemes törekvés megálmodója, és az adományt átadó