Főoldal > Az élet játéka – Interjú Sutka Balázs Egunolinnal, a Hovatovább Kikötő vezetőjével

Az élet játéka – Interjú Sutka Balázs Egunolinnal, a Hovatovább Kikötő vezetőjével

11 évvel ezelőtt, több társával közösen alapítottak egy színes kis lakásszínházat Budapesten a belváros szívében, a Szív utcában. Színházi előadásokon túl sok-sok kreatív önismereti, önfejlesztő foglalkozást és közösségi programot tartottak az évek során. Mára egy valódi szellemi műhellyé nőtte ki magát a Kikötő, ahol kiléphetünk a hétköznapok zavaros világából, egy kicsit megpihenhetünk, feltöltődhetünk és újra szárnyra kaphatunk.

Céljuk, hogy lebontsák azokat a falakat, amelyeket a felnőtt életmód és a gazdasági világ épített lelkünk köré. Kreatív, játékos és inspiráló művészeti és fejlesztő programjaik felébresztik a bennünk élő gyermeki lelket, hogy az szabadon kibontakozhasson, és az ember visszataláljon valódi önmagához.

Programjaik alapvetően színház köré épülnek, előadásokat, workshopokat, műhelyeket és színházterápiás foglalkozások tartanak. Ezeken túl szerveznek különféle közösségépítő programokat, szabadegyetemet, filmklubot, kreatív írás műhelyt, kommunikációs tréninget, táborokat és hallgatag túrákat.

Kifejezetten férfiak számára hozták létre a Tiszta Férfi műhelyt, ahol színházi gyakorlatokkal és előadásokkal a férfivá válás útján dolgoznak, támogató közösségben.

„A Hovatovább Kikötő minden programja egy lehetőség, hogy rátaláljunk Önmagunkra és a saját utunkra.”

Honlapjukon lehet tájékozódni az aktuális programjaikról

Riporter: Bende Zsuzsanna (2022)

BuddhaFM – Adásban a Tan!
A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu

Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó

Hírek

Küldd el jókívánságaidat a Dalai Lámának!

Tegnap, július 6-án volt Őszentsége, a Dalai Láma 89. születésnapja. Ebből az alkalomból egy videóüzenetben üdvözölte a Tibetben, valamint a száműzetésben élő tibetieket éppúgy, mint