Főoldal > Az élet játéka – Interjú Sutka Balázs Egunolinnal, a Hovatovább Kikötő vezetőjével

Az élet játéka – Interjú Sutka Balázs Egunolinnal, a Hovatovább Kikötő vezetőjével

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin

11 évvel ezelőtt, több társával közösen alapítottak egy színes kis lakásszínházat Budapesten a belváros szívében, a Szív utcában. Színházi előadásokon túl sok-sok kreatív önismereti, önfejlesztő foglalkozást és közösségi programot tartottak az évek során. Mára egy valódi szellemi műhellyé nőtte ki magát a Kikötő, ahol kiléphetünk a hétköznapok zavaros világából, egy kicsit megpihenhetünk, feltöltődhetünk és újra szárnyra kaphatunk.

Céljuk, hogy lebontsák azokat a falakat, amelyeket a felnőtt életmód és a gazdasági világ épített lelkünk köré. Kreatív, játékos és inspiráló művészeti és fejlesztő programjaik felébresztik a bennünk élő gyermeki lelket, hogy az szabadon kibontakozhasson, és az ember visszataláljon valódi önmagához.

Programjaik alapvetően színház köré épülnek, előadásokat, workshopokat, műhelyeket és színházterápiás foglalkozások tartanak. Ezeken túl szerveznek különféle közösségépítő programokat, szabadegyetemet, filmklubot, kreatív írás műhelyt, kommunikációs tréninget, táborokat és hallgatag túrákat.

Kifejezetten férfiak számára hozták létre a Tiszta Férfi műhelyt, ahol színházi gyakorlatokkal és előadásokkal a férfivá válás útján dolgoznak, támogató közösségben.

“A Hovatovább Kikötő minden programja egy lehetőség, hogy rátaláljunk Önmagunkra és a saját utunkra.”

Honlapjukon lehet tájékozódni az aktuális programjaikról

Riporter: Bende Zsuzsanna (2022)

BuddhaFM – Adásban a Tan!
A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu

Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó

Hírek

A Tan Kapuja Mandala Általános Iskola

A Tan Kapuja Buddhista Egyház 2022 őszén – felmenő rendszerben, egy elsős osztállyal – általános iskolát indít Budapesten. Szeretettel várják a jelentkezőket! Itt olvashatók pedagógiai

Hírek

Koreai templom avatása Bódhgájában

Május 21-én adták át az indiai Bódhgájában az új koreai buddhista templomot a Bunhvangszát. Bódhgája India Bihár államában található zarándokváros és arról híres, hogy a