Főoldal > Tejút buddhista tábor gyerekeknek

Tejút buddhista tábor gyerekeknek

Az 5. Tejút buddhista gyerektábor ezen az őszön is várja a gyerekeket 8-16 éves korig. A tábor megrendezését a gyermekek őszi szünetéhez időzítettük, így a szülők „munkaidejében”, hétköznap kerül rá sor.
A foglalkozásvezetők nagyobb része az általános iskolákban és gimnáziumokban tanító, tapasztalt buddhista erkölcstan oktatóink közül kerül ki. Ők vezetnek a résztvevő gyerekeknek e három nap alatt csoportfoglalkozásokat „a világ jobbítására”, jógát, játékokat, kirándulást, kézművesfoglalkozásokat.
 

„Ebben a táborban / Látjuk a teljes világmindenséget, / Amint támogatja létezésünk. / A Föld fenntart minden életet. / Aki éber, az szülei által / Nyitott szívvel jut el hozzánk. / Az élmények táplálják szellemünk is,/ Hogy tudatosítsuk, miért is létezünk. / A Föld, a többi ember és mi, / Mind együtt vagyunk számtalan élőért. / Az elme ezer irányba szét tud szaladni, / De most teljes tudatossággal létezünk.”

 

Az esemény facebook oldala

 

A gyerektábor helyszíne a Dhammapada Alapítvány bajnai elvonulási központja, a leendő Dhammadípa kolostor (www.dhammapada.hu), amely Budapesttől körülbelül ötven kilométerre, Bajna község mellett, a Bajna patak partján egy keskeny völgyben fekszik, a Bajnát Epöllel összekötő kisforgalmú út mentén. A kolostor helyszíne a Google-térképen: https://goo.gl/maps/bO7FW
Résztvevők száma: legfeljebb 25 fő
Szállás: kőház fűtési lehetőséggel, melegvizes fürdőszobákkal a házon belül.
Kiket várunk: 8-16 éves gyerekeket, fiatalokat
Étkezés: vegetáriánus, teljes ellátás
Utazás: egyénileg (szükség esetén összeszervezzük más szülőkkel)
Érkezés a helyszínre: kedd délelőtt
Távozás: csütörtök délután
Részvételi díj: 15.500 Ft, ami tartalmazza a napi ötszöri étkeztetést és minden egyéb költséget (kivéve az utazást).
A részvételi díj befizethető személyesen vagy banki átutalással A Tan Kapuja Buddhista Egyház számlaszámára: Kereskedelmi és Hitelbank 10403181-31811301-00000000. Az átutalás közlésrovatába írják be: Tejút
Szívesen fogadunk tárgyi, anyagi felajánlást a tábor megrendezéséhez!
Érdeklődés, jelentkezés, kapcsolat:
Csörgő Zoltán 06-30-991-2766, csorgo.zoltan@tkbf.hu

Kapcsolódó