Főoldal > Tettekre fel! A Gyüttment Közösségi Portál felhívása a 2019-es évre a környezettudatosság jegyében

Tettekre fel! A Gyüttment Közösségi Portál felhívása a 2019-es évre a környezettudatosság jegyében

Tettekre fel, egész éves kihívásra indulunk!

Hétről hétre újabb kihívás elé állunk, hogy környezettudatosabb életet éljünk!

52 héten át 52 kihívást osztunk meg veletek.
A lényeg, hogy minden héten teszünk egy kis lépést a környezettudatosság felé, hogy az az életünk részévé váljon!

Ez segít felismerni, hogy az egyéni tetteinknek valódi hatása van és, az életünk apró döntései is nagy jelentőséggel bírnak. Megtapasztaljuk, hogy felelősek vagyunk azért, hogy tudatosabb életet éljünk.

Ha környezettudatosan élünk, azzal nemcsak a természetre figyelünk oda, hanem tiszteletben tartjuk saját magunkat, a többi embert és a jövő generációit is.

Elképzelhető, hogy már sok mindenre odafigyelsz a környezettudatosság jegyében, de lehet, hogy van olyan, amibe még nem mertél belevágni.

Együtt sokkal könnyebb elindulni ezen az úton! Csatlakozzunk minél többen!

Némelyik kihívás egyszerűbb lesz, másik nehezebb! Lesz, amit könnyen veszünk, lesz, ami csak sokadjára sikerül vagy talán egyáltalán nem.

Egy biztos, a kihívások terjesztésével inspiráljuk azokat, akik most indulnak el ezen az úton!

Hogyan tudsz csatlakozni?

Minden hétfőn megosztjuk az adott hétre szóló kihívást. Követheted ezeket a Gyüttment Fesztivál Facebook oldalán, de ha biztosra akarsz menni (és kevesebbet facebookozni!), akkor iratkozz fel az értesítésre, így e-mailben fogod megkapni az aktuális kihívást hétről hétről.

FELIRATKOZÁSÉRT KATTINTS IDE

A HIRDETÉS EREDETI OLDALA

 

 

 

Kapcsolódó

Hírek

Megérkeztek a dél-koreai zarándokok Srávasztíba

A tervezett időben, március 20-án megérkezett 1200 km-es zarándokútja végére, Srávasztíba, a 108 dél-koreai szerzetesből álló csapat. A február 9-én megkezdett gyalogos zarándoklat célja a

Hírek

Tajvani szerzetesek küldöttsége a Vatikánban

Március 16-án Ferenc pápa egy több mint 100 buddhista szerzetesből álló, Tajvanból érkezett delegációt fogadott. A küldöttség a Tajvani Humanista Buddhizmus Egyesült Szövetségének (Taiwan’s United

Hírek

Belgiumban is hivatalos a buddhizmus

Március 17-én Vincent Van Quickenborne, belga szövetségi igazságügyminiszter bejelentette, hogy Belgium hivatalosan is “életfilozófiaként” ismeri el a buddhizmust. A hivatalos elismerést, és ezzel a másik