Főoldal > Sütés-főzés tibeti módra – Czugéber Krisztina, a Tibeti hétvége az Őrségben társszervezője

Sütés-főzés tibeti módra – Czugéber Krisztina, a Tibeti hétvége az Őrségben társszervezője

Tibeti gasztronómiáról, a sütés-főzés buddhista vonatkozásairól, egy őrségben rendezett ázsiai fesztiválról és a momo készítés közösségépítő hatásáról is beszélgetünk Czugéber Krisztinával. 

Krisztina receptjeit, gasztronómiai bejegyzéseit megtalálod a közösségi oldalain:

https://www.facebook.com/piemeup
https://www.facebook.com/innerbaker
https://www.instagram.com/c.z.u.g.i

Riporter: Lapat Dániel (2022)

A Tibeti hétvége az őrségben másik szervezőjével, Csuday Dórával is készítettünk már interjút, itt találjátok

 

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu

Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó

Hírek

Tipitaka recitációs szertartás Bódhgájában

December 2-án kezdődött az indiai Bódhgájában, immár a 19. alkalommal a nemzetközi Tipitaka recitációs szertartás, amire több mint 10.000 résztvevő érkezett a világ minden tájáról.