Főoldal > Sütés-főzés tibeti módra – Czugéber Krisztina, a Tibeti hétvége az Őrségben társszervezője
Tibeti gasztronómiáról, a sütés-főzés buddhista vonatkozásairól, egy őrségben rendezett ázsiai fesztiválról és a momo készítés közösségépítő hatásáról is beszélgetünk Czugéber Krisztinával.
Krisztina receptjeit, gasztronómiai bejegyzéseit megtalálod a közösségi oldalain:
https://www.facebook.com/piemeup
https://www.facebook.com/innerbaker
https://www.instagram.com/c.z.u.g.i
Riporter: Lapat Dániel (2022)
A Tibeti hétvége az őrségben másik szervezőjével, Csuday Dórával is készítettünk már interjút, itt találjátok
BuddhaFM – Adásban a Tan!
A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram
December 2-án kezdődött az indiai Bódhgájában, immár a 19. alkalommal a nemzetközi Tipitaka recitációs szertartás, amire több mint 10.000 résztvevő érkezett a világ minden tájáról.
Programajánló: ÁTLÉPÉS A TÜKÖRKAPUN Beszélgetés Bérczi Zsófiával, az Élőkép Színház vezetőjével Riporter: Udvardi Márton (2024) ÁTLÉPÉS A TÜKÖRKAPUN TAROT LABIRINTUS AZ ÉV VÉGÉN Az
Az írás, mint éberség – Hamvas Tiszaújvárosi évei „Hamvas felismerte, hogy a buddhi, vagy Buddha-tudat nem más, mint az ember őseredeti alapállása, éber léte, amit