Főoldal > Új hangoskönyv a BuddhaFM-en! – Tara Brach: Radikális elfogadás – Öleld magadhoz az életedet egy Buddha szívével

Új hangoskönyv a BuddhaFM-en! – Tara Brach: Radikális elfogadás – Öleld magadhoz az életedet egy Buddha szívével

Felnövésünk során legtöbben belegabalyodunk az értéktelenség hipnózisába: tetteinket és belső élményeinket átszövi annak szubjektív megélése, hogy tele vagyunk hibákkal és rosszul végezzük a dolgunkat. Ennek köszönhető, hogy hajlamosak vagyunk belesüllyedni a szégyen érzésébe, az önmagunkkal valókapcsolatunkat pedig önostorozás és önmarcangolás jellemzi. De megállhatunk, és felébredhetünk ebből a hipnózisból. A Radikális elfogadás egyszerre erőteljes üzenet, őszinte krónika és lépésről lépésre haladó útmutató ehhez a felébredéshez. Megismerhetjük belőle a buddhizmus olyan alapvető technikáit, mint a szünet, a testi érzetekben való lehorgonyzás, minden tapasztalás feltétel nélküli barátsággal fogadása, vagy az önmagunk és mások iránti együttérzés kimunkálása. A könyv tizenkét fejezete egy-egy leckeként is felfogható, amely a benne foglalt gondolatokkal és meditációs gyakorlatokkal a belső átalakulás egy-egy mérföldköve lehet. Mire a végére érünk, önmagunkhoz és a világhoz valóviszonyunk gyökeresen megváltozik majd.

A hangoskönyv az Ursus Libris Kiadó ajándékaként készülhet el. Ezúton is köszönjük és ajánljuk a kiadó sok értékes buddhista témájú könyvét

A kötet szerzője Tara Brach pszichoterapeuta és meditációs oktató, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nyugati terápiás módszerek és a keleti meditációs technikák ötvözésében. Könyvében terápiás praxisából vett esetleírásokkal mutatja be, hogyan valósulhat meg a radikális elfogadás, és beszámol saját, buktatókkal teli útjáról az értéktelenség érzésből valófelébredéshez. Ezek a történetek inspiráló példák lehetnek mindannyiunk számára.

„A Radikális elfogadás meghívást nyújt arra, hogy minden fájdalmunkkal, félelmünkkel és szorongásunkkal együtt átöleljük önmagunkat és könnyedén, de mégis határozottan a megértés és együttérzés útjára lépjünk.”Thich Nhat Hanh” A Radikális elfogadás szelíd bölcsességet és gyengéd gyógyulást kínál, kitűnőgyógyírt az értéktelenség érzésünkre és a vágyódásunkra. Lélegezz, lazulj el, és engedd, hogy ezek az együtt érző tanítások áldással töltsék meg a szívedet.”
Jack Kornfield

 

Fordította: Kós Judit, felolvassa: Kakasy Dóra

Kiadta az Ursus Libris Kiadó (2019)

Tara Brach: Radikális elfogadás – Bookline

Tara Brach honlapja

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu

Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó