Főoldal > Újra elvonulás Anuttarával

Újra elvonulás Anuttarával

Anuttara – Beth Upton –, londoni születésű meditációs mester A halál éber tudatosítása címmel online elvonulást tart június 6-án reggel 7 órától június 7-én este 19 óráig.
A tanító eredetileg a cambridgei egyetemen diplomázott, mint közgazdász. A mianmári Pa Auk Meditációs központban avatták szerzetesnővé 2008-ban. Pa Auk Sayadaw irányítása alatt öt évet gyakorolt, majd másik ötöt más meditációs módszerek elsajátításával illetve egyéni elvonulásokkal töltött. 2014-ben alapította meg a Szanditthika Meditációs Közösséget a spanyolországi Almeria barlangjaiban. Tíz év szerzetesi élet után tért vissza a világi életbe azzal a céllal, hogy integrálja a modern életbe a dharmagyakorlást. Vándortanító, a világ számos pontján tartott már elvonulásokat is, így hazánkban is, A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán 2018. végén.

Az esemény ingyenes, de a tanító támogatására adományokat gyűjtenek.

Jelentkezni és további információkhoz jutni ezen a facebook-esemény linken lehet egy rövid regisztrációs lap kitöltésével.

Az esemény angol nyelven zajlik.

Kapcsolódó

Hírek

Tenzin Wangyal Rinpocse Budapesten

“Az 5 elem gyógyító gyakorlata” címmel tart elvonulást Budapesten, a Bara Hotelben, Geshe Tenzin Wangyal Ripocse szeptember 2-4-e között. Az eseményt a Ligmincha Magyarország szervezi.

Hírek

Elvonulás a Satipatthana Sutta jegyében

A théraváda erdei hagyomány gyakorlatát követő hétvégi elvonulást szervez a Soproni Théraváda Buddhista Közösség, a Soproni Tusita Buddhista Meditációs Központban. Az elvonulás 2022. augusztus 12. péntek