Főoldal > Interjú Rieger Johannával – Városi ászanák sorozat

Interjú Rieger Johannával – Városi ászanák sorozat

“A jóga nem az, amikor a matracra állsz, hanem az is, amikor ébredsz, ahogy kapcsolódsz a világgal, ahogy visszatalálsz a természethez. Az is a jóga, ahogy meséket, történeteket olvasol, és amikor rájövök arra, hogy már nem kell kisegérként félnem attól, hogy tovább tudom-e adni ezt a tudást, mert hogy az energiát szinte kötelességem is tovább adni, amit én kaptam. Tehát hogy ne hörcsögként működjek, hogy zsebre rakom azt a sok energiát, amit kaptam az oktatóimtól. …amiben vagy, abban próbálj meg jelen lenni. ..ezt nekem tanulni kellett, a mai napig tanulni kell.”

Rieger Johanna jógaoktató több évtizedes televíziós múltat tudhat maga mögött. A Cimbora után a Zanzibár, egy fiataloknak szóló kulturális műsor egyik megálmodója, szerkesztője és műsorvezetője. Ettől a karriertől 2012-ben a Londoni Olimpia keretén belül egy nagyszabású projekttel búcsúzhatott, mely az Abszolút London névre hallgatott és a szigetország egészére kiterjedő 2 hónapos kulturális eseményről tudósított. Pár év átmenet és intenzív tanulás után végleg elköteleződött a jógával és az ájurvédával, amit egy jó ideje tanít is.

Facebook
Instagram
Tiktok

Riporter: Bende Zsuzsanna (2022)

Fotó: Halász Míra Adél

BuddhaFM – Adásban a Tan!

A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu

Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram

Kapcsolódó

Hírek

Veszélyben egy mianmari árvaház

Komoly anyagi gondokkal küzd a mianmari Jangonban működő árvaház. A Hman Kinn gyermekotthon jelenleg 102 gyermek otthona, az egész kicsiktől kezdve a hét évesekig.  A