Főoldal > “Együttérzéssel és bölcsességgel vezetni” – online kurzus Mingyur Rinpocsével

“Együttérzéssel és bölcsességgel vezetni” – online kurzus Mingyur Rinpocsével

“A XXI.. században előttünk álló kihívások a vezetés új formáit követelik meg. Már nem elég szakértőnek lenni és mindenre tudni a választ. A hatékony vezetéshez bölcsességre és együttérzésre van szükségünk életünk minden területén.”

  • Jonge Mingyur Rinpocse

 

Június 2-3-án online workshopot tart a Jonge Mingyur Rinpocse által alapított Tergar International “Együttérzéssel és bölcsességgel vezetni” címmel. Az eseményt elsősorban, de nem kizárólag, olyan vezetőknek szánják, akik vezetői képességeiket az együttérzés és a bölcsesség irányába is fejleszteni szeretnék. 

A tibeti vadzsrajána buddhizmus karma kagyü és nyingma vonalának mestere, Mingyur Rinpocse mellett Bill George, a Harvard Business School vezetői ösztöndíjasa; és Ja Ping Csang, a WOW Nutrition elnöke és alapítója, valamint a brazil Grupo Brasfanta elnöke tartják a workshopot. 

A Dharma-műhelyben a három ismert vezető azokat személyes tapasztalataikat és gyakorlati módszereiket osztják meg, amelyek segítségünkre lehetnek az alapvető vezetői készségeink fejlesztésében.

„Útmutatásuk rávilágít majd arra, hogy mindenkiben megvan a vezetői potenciál, és arra, hogyan használhatjuk a meditációt, az önvizsgálatot és a támogató kapcsolatokat, hogy kiaknázzuk a teljes potenciálunkat, hogy bölcsességgel és együttérzéssel vezessünk.”

A kétnapos workshop fő témái a tudatosság, az együttérzés és a bölcsesség fontossága a hatékony vezetői munkában, a meditáció, az önvizsgálat szerepe ezek fejlesztésében valamint konkrét gyakorlati módszerek a vezetői tulajdonságok erősítésére, fejlesztésére. 

A vendégek előadást tartanak, de lehetőség lesz nekik kérdéseket is feltenni, valamint alkalom nyílik majd a közös meditációra is. 

Jonge Mingyur Rinpocse

Mingyur Rinpocse, a világszerte központokkal és gyakorlócsoportokkal rendelkező Tergar Meditációs Közösség alapítója, neves tanító és író. Több könyv szerzője is, magyarul a Szerelemben a világgal című művét olvashatjuk. 

A workshop részletes programjáról, a regisztrációról illetve a részvételi díjakról a TERGAR honlapján lehet érdeklődni. (vagy a logóra kattintva)

 

Forrás – Buddhistdoor

Tergar Events

Youtube/Tergar

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó