Főoldal > “Együttérzéssel és bölcsességgel vezetni” – online kurzus Mingyur Rinpocsével

“Együttérzéssel és bölcsességgel vezetni” – online kurzus Mingyur Rinpocsével

“A XXI.. században előttünk álló kihívások a vezetés új formáit követelik meg. Már nem elég szakértőnek lenni és mindenre tudni a választ. A hatékony vezetéshez bölcsességre és együttérzésre van szükségünk életünk minden területén.”

  • Jonge Mingyur Rinpocse

 

Június 2-3-án online workshopot tart a Jonge Mingyur Rinpocse által alapított Tergar International “Együttérzéssel és bölcsességgel vezetni” címmel. Az eseményt elsősorban, de nem kizárólag, olyan vezetőknek szánják, akik vezetői képességeiket az együttérzés és a bölcsesség irányába is fejleszteni szeretnék. 

A tibeti vadzsrajána buddhizmus karma kagyü és nyingma vonalának mestere, Mingyur Rinpocse mellett Bill George, a Harvard Business School vezetői ösztöndíjasa; és Ja Ping Csang, a WOW Nutrition elnöke és alapítója, valamint a brazil Grupo Brasfanta elnöke tartják a workshopot. 

A Dharma-műhelyben a három ismert vezető azokat személyes tapasztalataikat és gyakorlati módszereiket osztják meg, amelyek segítségünkre lehetnek az alapvető vezetői készségeink fejlesztésében.

„Útmutatásuk rávilágít majd arra, hogy mindenkiben megvan a vezetői potenciál, és arra, hogyan használhatjuk a meditációt, az önvizsgálatot és a támogató kapcsolatokat, hogy kiaknázzuk a teljes potenciálunkat, hogy bölcsességgel és együttérzéssel vezessünk.”

A kétnapos workshop fő témái a tudatosság, az együttérzés és a bölcsesség fontossága a hatékony vezetői munkában, a meditáció, az önvizsgálat szerepe ezek fejlesztésében valamint konkrét gyakorlati módszerek a vezetői tulajdonságok erősítésére, fejlesztésére. 

A vendégek előadást tartanak, de lehetőség lesz nekik kérdéseket is feltenni, valamint alkalom nyílik majd a közös meditációra is. 

Jonge Mingyur Rinpocse

Mingyur Rinpocse, a világszerte központokkal és gyakorlócsoportokkal rendelkező Tergar Meditációs Közösség alapítója, neves tanító és író. Több könyv szerzője is, magyarul a Szerelemben a világgal című művét olvashatjuk. 

A workshop részletes programjáról, a regisztrációról illetve a részvételi díjakról a TERGAR honlapján lehet érdeklődni. (vagy a logóra kattintva)

 

Forrás – Buddhistdoor

Tergar Events

Youtube/Tergar

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó

Műsorajánló

Életút interjú Pető Tóth Károly költővel

Életút interjú Pető Tóth Károly költővel arról, hogy miként lesz valaki költő egy költőtárs javaslatára vagy koan író egy zen koan olvasásától. Beleshetünk kissé az

Hírek

Újra gesemákat avattak Bódhgajában

December 4-én, hétfőn avatták fel szerzetesnők egy új csoportját gesemává az indiai Bódhgajában. A csoport hét szerzetesnőből állt, akik így megkapták a tibeti gelug hagyományvonal