Főoldal > Őszentsége a 42. Szakja Trizin Magyarországra látogat

Őszentsége a 42. Szakja Trizin Magyarországra látogat

2017. július 25-27 között tanításokat és beavatásokat ad a budapesti Terem (1052 Budapest, Piarista köz 2) helységében. A helység befogadóképessége korlátozott, ezért a  a részvételt minél előbb érdemes jelezni a sakyahungary@gmail.com e-mail címen.

Őszentsége nyilvános programja

Július 25. 18.00: Guru Rinpocse beavatás az Apong Tertön hagyomány szerint

Július 26. 18.00: Gyógyító Buddha beavatás

Július 27. 18.00: A szellemi út akadályai és azok legyőzésének helyes módszere

A program részletei a www.szakja.hu oldalon érhetőek el. A részvételhez a jegyeket elővételben ajánlott megvásárolni. Helyet a szervezők csak regisztrációval és megvásárolt jegy mellett tudnak biztosítani. Külön az egyes napokra a részvétel 8,000 Ft, a háromnapos bérlet 20,000 Ft. Jegyek a Szakja Tasi Csöling központjában vásárolhatóak meg a közös gyakorlási napokon a meditáció előtt és után. A gyakorlási időpontok a weboldalon megtalálhatóak.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők, a részvétel nincs beavatáshoz kötve.

A Gyógyító Buddha gyakorlata tökéletes és hatékony módszer a gyógyító képesség kifejlesztésére. Magunkon és másokon is segíthetünk a ragaszkodás, a gyűlölet és a tudatlanság kigyomlálásával; helyes gyakorlása nyomán csökkennek a lelki és a fizikai szenvedések.

Guru Rinpocse (Padmaszambhava, „Lótuszban Született”), az indiai jógi 750 körül érkezett Tibetbe, ahol leigázta a helyieket gyötrő démonokat. Megalapozta a tibeti tantrikus buddhizmust és szellemi hatása azóta is töretlen mind a négy nagy tibeti hagyományvonalban. Guru Rinpocse példája, most is tartó hatása segít a gyakorlatok megvalósításában, melynek célja a szeretet és a bölcsesség uralma a szívben, valamint a józan, tiszta gondolkodás a tudatban.

 

Kapcsolódó

Hírek

Egyszázalék – 2024

A Tan Kapuja Buddhista Egyház technikai száma 0255 – Köszönjük szépen, ha adója egy százalékával fenntartónkat támogatja! Az állampolgárok az idei évben is felajánlhatták személyi