Főoldal > “Szótlan vizsgálat” – e-könyv ajánló

“Szótlan vizsgálat” – e-könyv ajánló

Megjelent Gambhíró Bhikkhu könyve a “Szótlan Vizsgálat – bevezető a buddhista meditációba és szemléletbe”. A könyv eletronikus formátumban érhető el ingyenesen a Buddha Ujja oldalról.

Pdf, Epub és Mobi formátumokban egyaránt letölthető magyar és angol nyelven.

Gambhíró Bhikkhu a théraváda buddhista thai erdei hagyomány Ácsán Cshá által alapított, majd nyugaton Ácsán Szumédhó által meghonosított vonalát követő magyar származású szerzetes. Jelenleg a portugáliai Szumédháráma, a Bölcsesség Kertje kolostorban az apát, Ácsán Vadzsíró vezetésével képzi magát.

Részlet az előszóból:

“Itt azokat a tanácsokat és tanításokat gyűjtöttem össze, amikről azt kívánom bárcsak korábban olvastam volna, vagy valaki elmondhatta volna, az évek során mióta az első könyveket olvastam. A helyes válasz rejtve marad, amíg meg nem tanuljuk feltenni a helyes kérdést.”

Gambhíró Bhikkhuval lehetőség lesz júniusban személyesen is találkozni. Erről hírt adtunk a közelmúltban, a részletek pedig a Buddha Ujja oldalon. 

Letölthető: A Buddha Ujja – könyvek

vagy a magyar válozat a képre kattintva:

 

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó