Főoldal > Újévi webinárium Jonge Mingyur Rinpocsével

Újévi webinárium Jonge Mingyur Rinpocsével

Újévi online elvonulást szervez a Jonge Mingyur Rinpocse vezetése alatt álló Tergar Meditációs Közösség január 14-ére. A program célja, hogy a gyakorlókat segítse a saját velük született bölcsességük felfedezésében, és a világgal való pozitív kapcsolatteremtés képességének fejlesztésében.

Mottójuknak Őszentsége a Dalai Láma gondolatát választották:

“Emberi közösség nélkül, magában, egyetlen ember sem élhet túl” 

“Éberség, szeretet, együttérzés valamint bölcsesség.  Ezen az elvonuláson a Tergar vezetői a gyakorlás három kulcsfontosságú aspektusára fognak összpontosítani, mert ezek segítenek az egyénnek valódi, pozitív és tartós hatást gyakorolni úgy önmagára, mint a közösségre és végsősoron az egész világra.” – áll a Tergar közösség közleményében.

“Az elvonulás olyan kézzelfogható gyakorlatokat kínál, amelyek segítenek keretbe foglalni személyes tapasztalatainkat az új év, a világ eseményei, és a mindannyiunkban meglévő éberség, szeretet, együttérzés és bölcsesség tekintetében. A kurzus arra is lehetőséget kínál, hogy kapcsolat jöjjö9n létre a résztvevők és a globális Tergar közösség között, és hogy megerősítsük elköteleződésünket önmagunk és minden érző lény irányában.”

A kurzus január 14-én szombaton, közép-európai idő szerint 16:30-kor kezdődik.

Regisztrálni a Tergar Meditation Közösség oldalán lehet.  (A lenti logóra kattintva)

 

Forrás – Tergar/events

Buddhistdoor

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó