Főoldal > Buddha 1.0 – 2.0 – Képfestők és Szelence Café szervezésében Budapesten

Buddha 1.0 – 2.0 – Képfestők és Szelence Café szervezésében Budapesten

Egy Buddha megalkotásakor a művésztől elvárják, hogy legyen valamiféle spirituális tudatállapotban, hogy képes legyen maga elé képzelni egy ideális valóságot. Az általunk választott ábrázolásmód a megvilágosodás, a béke megtestesítője, ő a történelmi Buddha. Ha otthonodban ilyen festmény van, segíti a meditációt, belső harmóniát, a tiszta gondolatokat és érzelmeket.
Elkészítése során pedig egyfajta meditatív állapotba lehet kerülni, mint minden alkotási folyamat esetén. Ezért is döntöttünk úgy, hogy idén, a tibeti holdév négy nagy ünnepe (Dharmacsakra) közül az elsőn, a „Csodák Ünnepén” egy Buddha festményt fogunk készíteni. Hiszen ezek a „tízmilliószoros napok” Buddha életének egy-egy eseményét idézik meg. Viszont a hatalmas érdeklődésre való tekintettel egyből két napot is kitűztünk, ezért nem csak március 2-án, hanem már március elsején este is várunk egy különleges élményfestésre!
Mi lépésről lépésre megmutatjuk neked, hogyan is készülhet el egy igazi festmény. Gyere el és éld át velünk az alkotás örömét, ígérjük, egy felejthetetlen élménnyel és egy remekművel távozol!
Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, ráadásul minden eszközt mi biztosítunk (vászon, ecsetek, festék, stb.). Tölts el három órát kreatívan és vidáman, mi garantáljuk, hogy büszkén távozol majd saját alkotásoddal!
Remek ajándék a közös festés vagy az általad készített festmény is! Hozd el barátaidat, munkatársaidat vagy csak tölts pár órát egyedül és ismerj meg új embereket!

Helyszín a Szelence Café, Pauler utca 8. Budapest 1013
Részvételi díj: 9.900 Ft/ fő
További információ: kissmo13@gmail.com , 06309978273
Előzetes bejelentkezés szükséges!
március 1. 18.00
március 2. 18.00
A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd nekünk!


 

Facebook esemény és jelentkezési lap itt!

 

Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika

Kapcsolódó

Műsorajánló

Művészek és a buddhizmus – Beszélgetés Burns Katalinnal

Művészek és a buddhizmus sorozatunkban ezúttal Burns Katalin íróval, zenésszel beszélgettünk az indiai bhaul fakírok zenéjéről, alkotásról, szakrális zenéről. Burns Katalin magyar népzenei gyökereitől indult